Prava ljubav nikad nije JEDNOSTAVNA : Ignorišite OVE MITOVE o VEZI ako želite da budete SRETNI

Postoje česti mitovi vezani za vraćanje nade, ali većina njih zapravo šteti vašem ljubavnom životu.

Parovi koji su zaljubljeni ne svađaju se

Svađa je dio života, i svakako je dio svakog odnosa.Prekomjerno svađanje je vjerovatno znak toksične veze, ali biti sposoban da se suprotstavite partneru pri tiziku da se borite je važno.

Ako je ”suđeno”, sudbina će odraditi posao

Ovaj koncept je opasan jer podrazumijeva da ako ste zaista pravi jendo za drugo, stvari će jednostavno pasti na mjesto.Za veze je potreban trud, i ne možete se osloniti na moć Svemira da obavlja posao za vas.

Morate promijeniti izgled kako biste pronašli ljubav

Prihvatanje da se morate promijeniti kako biste privukli partnera samo će vam smanjiti samopouzdanje.Susret s pravom osobom nema nikakve veze s vašim izgledom, jer bi idealan odnos trebao postojati izvan površinskog.

Tražite onu pravu osobu

Morate odbaciti ideju ”onog pravog” jer to može biti obeshrabrujuće i vršiti pritisak na vaš odnos.Vjerujući da postoji jedna savršena osoba za vas može uzrokovati da budete rpeviše izbirljivi, previše lijeni ili previše idealistički o dinamici odnosa.

Prava ljubav je jednostavna

Ništa važno ne bi trebalo biti lako, a to uključuje i odnose.Ponekad se morate staviti an prvo mjesto, a ponekad i vašeg partnera, i to nikad nije jednostavan zadatak.Samo zato što se dobar odnos osjeća ugodno, ne znači da je bez napora.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.