Pravi muškarac ne gleda druge žene – Kako izgleda idealan partner u očima savremene dame

Mnoge moje prijateljice su slobodne mlade žene u svojim tridesetima. Nedavno smo uz kafu razgovarale kakvog to muškarca žele za sebe i kako po njihovom mišljenju treba da izgleda idealan muškarac.

Nešto više od dva sata smo pravile portret idealnog muškarca i evo kako bi on trebao izgledati po mišljenju mojih slobodnih prijateljica.

1. Treba da zaboravi na druge žene; Sve moje prijateljice su se složile da pravi muškarac ne treba da gleda druge žene. Sva njegova pažnja bi trebala biti usmjerena samo na njegovu partnerku. Žene ne vole kada njihov muškarac priča o drugim ženama, pogotovo ako ih poredi sa drugom ženom. Idealna opcija bi bila da muškarac zaboravi da postoje druge žene osim njegve partnerke.

Foto: pixabay.com

2. Idealan muškarac se ne raspravlja; Šutke se slaže sa svime, čak i ako shvati da žena nije u pravu.

3. Ne diktira svoja pravila; Moje prijateljice su priznale da bi voljele pored sebe muškarca koji je spreman odreći se svojih principa zbog svoje voljene.

4. Pogađa sve njene želje i razumije njene nagovještaje; Ako želite da vam muškarac nešto kupi ili uradi za vas, često mu to morate direktno reći. Duboko u sebi, žene bi zaista željele da muškarac primijeti suptilne nagovještaje i da joj kupuje poklone ne samo praznicima, već i bez nekog posebnog razloga.

Foto: pixabay.com

5. Zna kako zaraditi novac; Mnoge žene pored sebe žele velikodušnog, samodostatnog muškarca koji zna kako prehraniti sebe i porodicu i koji ne štedi na svojoj voljenoj ženi. 6. Idealan muškarac se divi ženi i obožava je; Žena uvijek želi biti žena. Žena voli ušima.

Ne postoji ništa ugodnije od neupadljivih komplimenata i kada muškarac primijeti suptilnosti u izgledu i ponašanju. 7. Idealan muškarac pomaže u kućnim poslovima; Niko ne govori o redovnom doprinosu domaćim zadacima. Ali žene žele da muškarac s vremena na vrijeme odmijeni svoju voljenu u kućnim poslovima.

U stvari, čini se da svi gore navedeni zahtjevi nisu neizvodljivi ako je voljena žena u blizini. Pravi muškarac za ženu je ono ugodno i tiho mjesto gdje može doći, bez obzira na vremenske prilike, raspoloženje i slučajne okolnosti, jer se tu osjeća sigurna i zaštićena.

Izvor: infpult.info