PREKIPELO JOJ! ODLUČILA JE DA SE RAZVEDE ZBOG NEOPISIVOG HAOSA U KUĆI: Ono što je muž uradio RAZBESNELO BI svaku ženu

Žena odlučila da se razvede zbog haosa u kući, a mnoge dame je na društvenim mrežama podržale!

Linalis je majka petoro dete, pored toga je supruga i zaposlena žena, koja pokušava da sve konce drži u svojim rukama. Čini vam se poznato situacija? Međutim, pošto ju je tokom sedmice svakoga dana po povratku kući dočekao neopisiv haosu u apsolutno svim prostorijama – odlučila je da se razvede. Iako bračni parovi imaju razmirice oko raznih stvari, neurednost partnera je gotovo uvek na vrhu spiska.

– Radila sam šest dana po 10 sati, s jednim slobodnim danom zbog bolovanja. Kad sam se vratila kući posle smene i videla nered svudarekla sam suprugu da to sredi, ali on nije prstom mrdnuo – istakala je u videu na TikTok-u u kojem čisti neuredan dom i pritom pojašnjava zašto planira napustiti supruga.

Linalik, Nered
foto: Printscreen TikTok / Lynalic

Na snimku se vide igračke, odeća i smeće razbacani po podu i radnim površinama. Linalis je očistila svaku prostoriju, u tome su joj malo pomogla i deca, sok se suprug uopšte nije pojavljivao, sve do momenta kada je osetio glad…

Linelis
foto: Printscreen TikTOK / 5KIDS5CATSSOMEDOGSTOO

– Moj uskoro bivši suprug tvrdio je da ne može paziti i na decu i na urednost, te im pomagati s pisanjem domaćeg zadatka. Bili su praznici pa mu je taj izgovor pao u vodu. Svaki dan po povratku s posla kod kuće bi me dočekala neka katastrofa. Na tepihu sam pronašla razliveni šampon, u kosi deteta lak za nokte – izdvojila je samo neke prizore koje je zatekla u šoku.

San joj je da ima prelepo sređen dom u kojem će sve biti na mestu, ali kaže da to trenutno nije moguće zbog situacije na tržištu nekretnina, a njenu iskrenu ispovest pogledalo je skoro 10 miliona ljudi.

– Želim mesto na kojem ću se osećati sigurno i srećno – zaključila je.

Izvor: Stil Kurir