Prema feng šuiju, OVE stvari nikad ne biste trebali držati ISPOD KREVETA

Feng Šui radi na principu slobodnog kretanja energije i ideje da svaki objekat u kući ima svoje vibraciono područje koje utiče na sveukupnu vibraciju tako i na vaš život.

Postoje mnoga pravila o tome kako bi vaš životni prostor trebao funkcionisati, od kojih su mnoga teška za primijeniti zbog činjenice da naš životni prostor nije dizajniran da prati osnovna pravila.

Međutim, mnoga druga pravila koja mogu činiti kvalitet vašeg života laka su za primijeniti i mogu donijeti veliku promjenu veoma brzo.Na primjer, prepreke u protoku energije, kao što su objekti koji uzrokuju nered, i predmeti koji nas vuku u prošlost mogu se riješiti za nekoliko minuta.

Šta više, postoje neke stvari kojih se treba riješiti odmah – posebno ako se te stvari miješaju sa vašom dopunom energije tokom sna.

Kada čistite vaš dom od negativne energije, budite sigurni da taj isti proces primijenite na vašem krevetu – posebno ispod njega.Čišćenje je posebno učinkovito kada se radi razmazivanjem tamjana, bosioka ili vijele kadulje.

Postoje neke stvari koje nikad ne biste trebali ostavljati ispod vašeg kreveta.Evo šta biste trebali posebno izbjegavati:

Stvari koje vas podsjećaju na loše uspomene – energija je programirana sa negativnim emocijama koje su povezane sa njima, i ova negativnost će se ubrzo uklopiti sa vašom energijom.

Pokloni ili slike iz prošlih veza – prošlost bi trebala ostati u prošlosti, i držajući ove stvari ispod vašeg kreveta izazvaće samo disbalans u vašim trenutnim vezama i vašem romantičnom životu.

Stara odjeća i obuća, bilo šta prljavo – možda mislite da se neka od ove odjeće može koristiti za po kući, i možda ste u pravu.Ali ne ispod vašeg kreveta, jer će iscrpiti vašu vitalnost.

Potpuri i druge mrtve biljke – mrtve biljke šire mrtvu energiju, jednostavno.Dakle, umjesto blagog mirisa, možete lako privući bolest.

Oštećene ili pokvarene stvari – činjenica da su pokvarene znači da je njihova vibracija takođe pokvarena, tako i štetna.Ove stvari će sabotirati vašu sreću, pretvarajući ej u lošu sreću.

Sve u svemu, slaganje bilo čega ispod kreveta što nije namjenjeno za krevet će uticati na vašu energiju vibracijom koju posjeduju.Ostanite na sigurnoj strani i poštujte vaš krevet, jer je to mjesto gdje punite vapu energiju i iscjeljujete.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.