Prema istraživanjima, ŽENE su DVA PUTA SREĆNIJE kada su SLOBODNE

Muškarci, ako mislite da sve žene žele da budu u vezi – griješite.U suštini, studije su otkrile da su žene najsretnije kada su slobodne.

Mnogi muškarci danas smatraju žene objektima i tretiraju ih sa manje ili sa nimalo poštovanja , nego što je to bio slučaj u prošlosti.Muvanje okolo je postalo normalna stvar, a napuštanje veze bez ikakvog objašnjenja je takođe nešto što mnogi muškarci rade.

Njihov smisao muškosti ih je učinio da vjeruju da žene traže srodne duše i da im je potrebna veza da bi se osjećale zaštićeno i srećno.Ali, oni griješe.

Izvještaj je otkrio da su 61% žena u Britaniji srećnije kada su slobodne u odnosu na 49% muškaraca.32% žena između 45 i 60 godina su izjavile da su srećnije kada su slobodne u odnosu na 19% muškaraca koji su bili sretniji kada su slobodni.

Štaviše, istraživanja su pokazala da 75% žena čak i ne traže vezu.

Koji je razlog tome ?

Postoji mnogo razloga koji objašnjavaju zašto su žene srećnije kada su slobodne.Jedan bi mogao biti taj da su slobodne od posvećenosti i truda koja je potreban da se uloži u vezu.

Drugi razlog bi mogao biti sav taj novac koji sačuvaju kada su slobodne.U suštini, jedna kanadska studija je otkrila da prosječni troškovi jedne veze koja dovodi do braka iznosi oko $66,444 – ovaj novac je bio uložen u plaćanje na sastancima, poklonima, odmorima itd.

Dakle, sljdeći put kada se osjećate usamljeno sjetite se svih onih 75% žena koje srećno uživaju u svom slobodnom životu!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

2 Comments