Pripremite se za magiju Marta – Dva puna mjeseca će promijeniti vaš život na najneočekivaniji način

Mart je mjesec koji je poprilično energetičan i nepredvidiv svake godine, ali ove godine će biti posebno magičan i nepredvidiv.

Februar je bio mjesec bez punog mjeseca, ovaj fenomen je poznat kao Crni Mjesec.U martu, međutim, imat ćemo dva puna mjeseca – Plavi Mjesec i ”Worm” Mjesec.Worn Mjesec će se dogoditi na 1.-2. mart, dok će se Plavi Mjesec pojaviti u noći 31. marta.

Energije Worm Mjeseca i Sunca u Ribama…

Početkom marta i pojava prvog punog Mjeseca na nebu, energije koje će nas okružiti bit će pune vodstva i svijesti.Navodit će nas da pogledamo duboko u našu dušu i očistimo sve greške koje smo učinili prošle godine.Inspirisat će nas i forsirati da se odužimo onima koje smo povrijedili i stegnemo sve labave krajeve koje imamo.

Ove energije će donijeti prošlu godinu opet u naš um i navesti nas da promislimo svaku odluku koju smo napravili tada.To je period introspekcije i posmatranja da li smo na pravom putu i šta je ono što zaista želimo u našem životu.

Sunce će biti u Ribama do 20. marta i krenut ka Ovnu.Energija Riba je reflektivna.Iznosi skrivenu istinu koja je zakopana duboko u nama.Tjera nas da budemo bolji ljudi i postanemo bolja verzija sebe.

Sunce u Ovnu..

Kada Sunce prijeđe u Ovna, energije će se preusmjeriti takođe.Energije će plutati dole dok pojavljivanja Plavog Mjeseca.Ovo je važno jer energija Ovna nas čini sklonim žurenju u stvari i ponašajući se impulzivno.

Nemojte žuriti u nove stvari!Ne činite iracionalne odluke!Dvaput razmislite kada odlučujete nešto!

Dok su ove energije dobre u srži, nekada nas mogu nadvladati.Ovan je tvrdoglav znak, pa tokom ovog perioda, vi ćete takođe postati tvrdoglavi što se tiče mnogih stvari.

Ali zapamtite da ostanete na zemlji tokom ovog perioda.Ako ne stojite čvrsto i ne zaštitite se od vaše energije, energija nadolazećeg Plavog Mjeseca će donijeti loše vibracije u vaš život.Iscrpit će vas umjesto da vas osvježi.

Energije Plavog Mjeseca…

Energije Plavog Mjeseca koje će se pojaviti na nebu 31- marta će potpuno rpomijeniti vaš život.Dovest će vas na neočekivana mjesta ( u dobrom smislu).

Dakle, pripremite se za malo magije i očekujte da se neočekivano dogodi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice