Pročitajte ovo kada se osjećate kao da se vaš cijeli svijet raspada

Dogodilo se. Vaš se svijet raspada. Jedina stvar koju ste mislili da ne možete podnijeti postala je stvarnost. Sve što možete osjetiti je očajanje u svakom centimetru vašeg bića, što ga čini teškim za disanje. Mislite si , sigurno, ovo je mjesto gdje sve prestaje. Dogodila se najgora moguća stvar koja se mogla dogoditi, pa zašto svijet ne završava? Ne razumijete.

“Zašto sam još ovdje? Zašto moje srce i dalje kuca? Zašto pluća još uvijek potiču moje tijelo kisikom? ”

Pitate zašto vaše tijelo izgleda tako elastično kada očito svijet završava. Zar ne shvaća da nema razloga više nastaviti?

Zanemarujući situaciju, vaše tijelo nastavlja raditi ono što čini najbolje; i dalje ide. Vaš mozak šapuće: “Draga moja, bilo bi lakše da svijet prestane postojati, ali to ne ide tako.” Držali ste to kao apsolutnu istinu da bi se, ako se to dogodi, svijet završio, i ipak ste bili pogriješili. Svijet je ogroman. Toliko toga što ne znate. Toliko toga postoji za vas da otkrijete. Ako vam je potrebno nešto što trebate držati kao istinito, ovi klišeji padaju na um svaki put:

  1. Kada kiša pada, ljeva
  2. Stvari nisu fer
  3. Život ide dalje

Vaše tijelo je izvanredno. Ima jednu misiju, kako bi vas održalo živim i to poslušno obavlja, bilo da li svijet završava ili ne.Zahvalit ćete svom tijelu što se nije zaustavilo.

Jednog dana, odjednom, razmišljat ćete o budućnosti bez straha, tuge ili gubitka. Ustat ćete. Ponovno ćete pasti. Jači. Ponovno ćete ustati sve dok vaš pad ne bude tako loš. Oni će postati puki slučajevi u kojima putujete, ali ne razmišljate o tome i nastavite na putu. Jednog dana rado ćete se veseliti stvarima.

Slušajte me: na kraju će sve imati smisla.

Kada se osjeća kao da će svijet završiti, ali to se ne dešava, ovo je samo početak novog svijeta za vas. Vaše će tijelo shvatiti ovo puno prije nego vaš mozak, mnogo prije nego vaše srce. Na kraju, oni će to nadoknaditi. Jednog dana ćete biti zahvalni što čak i kad se osjeća kao da se svijet raspada, što to nije bilo tako.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice