Puna života i pozitive: Zašto bi svako od nas trebao da ima bar jednu prijateljicu u znaku Ovna

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu ovan to znači i da će vas rijetko ili nikada odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti vjeruje i za vas će napraviti gotovo sve

Imate li prijateljicu rođenu u znaku ovna, možete biti sigurni da vam s njom nikada neće biti dosadno, ali i da u svom životu imate osobu koja će ostati uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli. U ovo vrijeme kada većinu vremena ostajemo doma upravo će “ovnica” biti glavni pokretač virtualnih druženja s prijateljima.

U doba ograničenih aktivnosti i kretanja, pripadnice ovog horoskopskog znaka bit će spremne smišljati razne virtualne aktivnosti kako bi se njezine prijateljice i ona zabavile. Puna je života i pozitive, uvijek je inicijator sjajnih planova, raspoložena za zabavu kada joj se čini kao da je svima oko nje dosadno i sposobna je prijatelje natjerati na “akciju”.

Rođena je da bude vođa i zato se osjeća ugodno kad joj je povjerena odgovornost za njezinu grupu prijatelja. Kako i u ljubavi, žena ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema.

Prijateljstva s “ovnicom” često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Sklona je imati širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njezin tempo ne mogu svi pratiti.

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumiju njezinu izrazitu neovisnost, a prijateljice zbog te njezine osobine znaju biti i ljubomorne na nju.

Kad ide u večernji izlazak, ne treba joj horda prijatelja, već dvije-tri bliske osobe koje razmišljaju slično kao ona i koje su spremne za ludi provod. Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu ovan to znači i da će vas rijetko ili nikada odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti vjeruje i za vas će napraviti gotovo sve.

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostat će uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli. Kada je pozovete, ona će domarširati do vas i sa sobom donijeti velikodušnost, tvrdoglavost, ali i zdrav razum. Naravno, kasnije će dobaciti “rekla sam ti” jer je ranije niste slušali.

Kad sa svojom prijateljicom “ovnicom” idete u šoping možete očekivati da će ona biti najglasnija u trgovini, bez zadrške komentirati što joj se sviđa, a što ne i nestrpljivo čekati da dođe na red na blagajni. Najbolji prijatelj za ovna je – vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, vaga će nepromišljenog ovna smiriti nakon pretjerane reakcije i natjerati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.

Izvor: zadovoljna hr