RADITE OVO 2 NEDELJE I GLEDAJTE KAKO SE ŽIVOT SJAJNO MENJA: Jednostavna vežba za privlačenje izobilja

Kako da privučete izobilje za samo 2 nedelje – stiže u vaš život brzo i jednostavno!

Ekart Tol, poznati kanadski piosac, sa brojnim knjigama za samopompoć, od kojih su najpoznatije “Moć sadašnjeg trenutka” i “Nova zemlja”, otkriva kako možemo za dve nedelje privući izobilje u svoj život. Potrebno je da svakodnevno radite jednu vežbu!

Kada osetite da vas ljudi uskraćuju – pohvalite ih, uvažavajte, pokušajte da im pomognete, brinite o njima sa puno ljubavi i tako dalje – dajte im svoje srce. U sebi imaš tu moć, ako misliš da je nemaš, ponašaj se kao da je imaš i ona će doći.

To je zakon izobilja – ubrzo nakon što počnete da dajete, počećete da primate. Ne možete primiti ono što ne dajete. Odlazni tok identifikuje dolazni. Ako mislite da vam svet i okruženje nešto uskraćuju, znajte da to u stvarnosti već imate, ali dok sami ne dozvolite da to iscuri, nećete moći ni da znate da to imate.

Ovo je obilje – morate dati da biste dobili. Ukoliko želite da vi dobijete oproštaj, morate sami nekome oprostiti. Ukoliko želite ljubav, počnite da je širite. Potreba za novcem doći će kada sa njim uradite neko dobro delo, umesto pohlepe i gordosti. Pokušajte da ovaj princip primenite od danas, pa u naredne dve nedelje, videćete kako u životu postaje sve lakše, lepše i jednostavnije. 

Poznate reči Isusa Hrista, zapisane u Novom Zavetu poručuju – “Ištite i daće vam se: tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se…

Izvor: Sensa