Rani pokazatelji da vaša veza neće dugo trajati – “Prihvatate njegove mane, ali on kritikuje vaše”

Ako je vaš cilj ozbiljna dugoročna veza, važno je pogledati osobu bez ružičastih naočala, važno je znati rane znakove hoćete li uspjeti ili ne.

Osjećate samo strast; Na početku veze, to je uvek slučaj: jedni druge ne možete dobiti dovoljno. Ali ako smatrate da je vaš odnos samo na ovome i da nemate više ništa zajedničko, onda to neće dugo trajati.

Ne možete biti potpuno sami; U početku je potrebno vrijeme da se otvore jedni drugima i to je normalno. Ali ako uopšte ne osjećate da možete biti sami, pravi, da možete sve podijeliti s njim, to je loše. Osjećate da on ne cijeni vaše mišljenje; Temelj snažne veze je međusobno poštovanje, što znači da oboje cijenite mišljenja jednih drugih. Inače je to vrlo loš znak.

Uspostavlja loš kontakt; Svatko treba svoju količinu komunikacije, ali ako to ne zadovoljava vaše potrebe u tom pogledu, tada niste kompatibilni. Mora shvatiti da je komunikacija bitna za vas i vašu vezu. Još je uvijek fiksiran na bivšu; Čak i ako loše govori o njoj, ali govori tako stalno, to znači da je još nije pustio i nije spreman izgraditi ozbiljnu vezu s vama.

On preuzima sva vaša interesovanja; U dugoročnim ozbiljnim vezama partneri bi do određene mjere trebali biti neovisni, imati svoje jedinstvene interese i hobije. Ako momak odmah nakon vas sve ponovi, možda je previše ovisan o vama.

Prihvaćate njegove mane, ali on kritikuje vaše; Što duže budete s nekim, bolje ćete poznavati njegovu sadašnjost, a samim tim i njegove neobičnosti i slabosti. Ako ima žalbu protiv vas, ali očekuje da ga prihvatite kakav je on, nemate srećnu budućnost.

Izvor: Info Pult