Razlozi zašto ste još uvijek slobodni čak i ako ste idealan partner

Biti slobodan nije znak da ne zaslužujete pronaći ljubav, niti to znači da ste pali na testu srodne duše.Evo nekoliko mogućih razloga zašto ste još uvijek slobodni unatoč činjenici da ste idealan partner.

Znate svoju vrijednost

Znate šta možete donjeti na stol i ne želite biti s nekim ko ne prepoznaje to.Sve dok niste tvrdoglavi, to je uistinu dobra stvar jer jamči da ćete završiti s partnerom koji vam pomaže da budete najbolja verzija sebe.

Bavite se drugim prioritetima

Samo zato što biste bili sjajan partner ne znači da želite biti jedan upravo sada.Možda biste se najprije trebali usredotočiti na vašu karijeru, porodicu ili prijatelje i ništa nije pogrešno u vezi toga.

Bojite se riskirati

Može vam biti eugodno da napravite prvi korak ili prihvatite sastanak jer na kraju dana veza je dvosmjerna ulica.Morate upoznnati osobu kako bi znali da ste divan partner.

Ne znate šta tražite

U redu je da nemate određen tip ili nešto određeno što želite na partneru.Međutim, umjesto da si dopuštate da se osjećate izgubljeno u svijetu veza trebali biste eksperimentisati, idite na nekoliko sastanaka i procijenite svoje ciljeve.

Još se oporavljate od prekida

Ako još uvijek patite zbog prošlog odnosa, morate uzeti vremena prije nego se vratite u igru.Morate se pobrinuti da prvo postanete emocionalno dostupni, a zatim možete odlučiti hoćete li ponovo tražiti ljubav.

Jednostavno niste upoznali pravu osobu

Bez obzira jesu li okolnosti ili nisu bile prave ili niste upoznali nekoga kome se želite posvetiti, bolje je da čekae nego da se prisiljavate na pogrešnu osobu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.