Rituali za ljepotu : Kako da brinete o svom tijelu koristeći Mjesečevu energiju

Mistične sile Mjeseca fascinirale su čovječanstvo od arhaičnih vremena. Naši preci, oni koji su počeli razumijevati, prakticirati i štovati duhovnost, obožavali su moć kozmičkih predmeta, a najvažniji od svih njih, odmah nakon Sunca, je Mjesec.

Sunce i Mjesec, međutim, uvijek su predstavljali pojam dvojnosti i mnoge različite aspekte koji pokrivaju načela života i smrti, oživljavanja i moratorija. Međutim, u ovom članku ćemo ostati usredotočeni na koncept uvjerenja u mističnu moć Mjeseca, kao i na energiju koja je znanstveno dokazana da igra vitalnu ulogu u našem svakodnevnom životu i napretku sve prirode, kao i čovječanstvo.

Vjerojatno se ne bi smjelo niti spomenuti o važnosti mjeseca i njegovih ciklusa u duhovnim praksama u prošlosti. Bila je ključna komponenta svih čarobnih i čak duhovnih praksi u prošlosti.

Rituali u korist Mjeseca bili su osobito popularni za žensku populaciju u prošlosti, ali su također ostali mistični i čak zabranjeni zbog dvostrukih ciljeva i predstavljanja moći koje nisu bile prihvatljive za društva u davna vremena.

U svakom slučaju, ciklusi mjeseca usklađeni su s različitim ritualima, a oni koji žele slijediti ovu specifičnu duhovnu indoktrinaciju mogu imati veliku korist od energije mjeseca, priznati sebe i svoju energiju i koristiti energiju mjeseca za svoje vlastiti duhovni rast i prosvjetljenje.

Ženski principi, međutim, čak su povezani s fizičkom ljepotom i učincima Mjeseca na žensko tijelo. Bit ćete zadivljeni onim što imamo ovdje!

Evo kako se brinuti za svoje tijelo pomoću ciklusa Mjeseca:

Nakon Mladog Mjeseca

Otkriveno je da, kada izrežete kosu ili nokte nakon Mladog Mjeseca, koja je tijekom faze, oni će se vratiti deblji, duži i zdraviji.

To znači da ako idete na frizuru i želite da vam kosa raste brže, odaberite datum odmah nakon Mladog Mjeseca.

Ti učinci se dodatno pojačavaju kada je Mjesec u određenim astrološkim znakovima. Za brži rast kose šišajte kosu kad je Mjesec u Raku, Biku, Škorpionu, Jarcu, Lavu ili Ribama.

Kada je Mjesec u Lavu također je posebno dobro vrijeme za šišanje vaše kose ako želite povećati njenu debljinu.

Kada je Mjesec u Lavu također je posebno dobro vrijeme za šišanje vaše kose ako želite povećati njenu debljinu.

Nakon punog Mjeseca

Kada je Mjesec pun, savršeno je vrijeme za vosak, brijanje i piling kože.

Kad brijdete, siječete ili depilirate dlake kad je Mjesec pun , rast je puno sporiji i čak će se vratiti sitnije. Ti učinci se pojačavaju kada je Mjesec u Ovnu, Blizancima, Vagi, Strijelacu ili Vodoliji.

Piling kože lica kada je pun Mjesec također pomaže u poboljšanju cirkulacije i održavanju vaše kože da izgleda čisto i svježe. Također je rečeno da masiranje i piling vaše kože kada je pun Mjesec u Vagi, Škorpiji ili Strijelcu može pomoći u smanjenju celulita.

Da biste znali kako ovaj cijeli proces zapravo radi, teško je reći, iskreno. Ovdje govorimo o konačnim rezultatima i promjenama koje se događaju svakoj duši, svakom pojedinom ljudskom biću. Obilježja promjena su različita i različiti ljudi doživjeli su razne duhovne uspone i padove, emocionalnu disbalansu, čudnu emociju, vrhunski napor energije, lucidne misli itd.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.