Sačuvajte onu koja vas voli: Situacije sa kojima možda tjerate od sebe ženu koja vas iskreno voli

Koji su najčešći razlozi iz kojih žene prekidaju ljubavne veze:

Ne osjeća da se može osloniti na vas; Čak se i žene koje cijene svoju slobodu žele moći na nekoga osloniti kad je potrebno, a postoje i razdoblja (kao što su npr. trudnoća ili porodiljski dopust), kada je ženama potrebnije da im je partner dostupan nego inače.

Umorna je od ispunjavanja vaših zahtjeva; Ako od nje tražite da je u dobroj kondiciji, dobro raspoložena, svaki dan kuha, i prati zbivanja da o svemu možete pričati, možda ste malo pretjerali… 3. Ne osjeća se kao da je jedina bitna Ovdje nije riječ samo o varanju. Ženama je važno da znaju da ih volite, ali i da ne gledate druge žene.

Umorna je od vašeg nepovjerenja; Kad napokon izađe s prijateljima, nemojte da večer provede odgovarajući na vaše pozive i poruke. Slušanje što joj sve ne vjerujete, gledanje njenog mobitela i objašnjavanje tko je koji prijatelj na Facebooku nije temelj za zdravi odnos.

Potpuno ste različiti; Ponekad žene već na početku veze zbog partnera zanemare obitelj i prijatelje. No kad prođe euforija, često shvate da su njegovi prijatelji zapravo ljudi s kojima inače nikad ne bi ni razgovarale. Ili da je njegova obitelj apsolutno nepodnošljiva.

Nije sigurna da znate što želite; Nitko ne želi ovisiti o ljudima čiji su planovi uvijek ‘u zraku’, niti se može išta dobro napraviti s nekim tko stalno mijenja mišljenje. Stalno ste negativni; Ako ste stalno nesretni, niste otvoreni za nove stvari, ona će u nekom trenutku htjeti krenuti dalje, kako bi učinila svoj život zanimljivijim.

Planovi za blisku budućnost vam nisu isti; Ako jedan planira osnivanje obitelji, a drugi mašta o novom poslu, niste dobro usklađeni. Razgovarajte i budite realni oko toga što od partnera očekujete, savjetuje portal Bright Side.

Umorna je od davanja; Dobri odnosi ne funkcioniraju tako da daje samo jedan, a dvije odrasle osobe mogu kvalitetno biti zajedno samo kad oboje podjednako iskazuju svoje osjećaje – riječima i djelima.

Previše ste djetinjasti; Ona želi imati djecu, a vi želite dati otkaz i putovati po svijetu. Ili želite novu igraću konzolu. Postoje naravno iznimke, ali žene uglavnom nisu spremne imati djecu s nezrelim ljudima.

Izvor: Infpult