Samo PRAVI muškarac može BITI sa ALFA ženom

Alfa žene su snažne, nezavisne i samouvjerene žene sa velikim srcima.Mogu voljeti jako, tako da su veoma pažljive s tim koga će izabrati za životnog partnera.Znaju šta žele, i neće se zadovoljiti sa manje nego što zaslužuju.

Ona je snažna i pametna žena koja će vas vratiti nazad na pravi put svaki put kada skrenete.Navest će vas da se zapitate i gledate na život i realnost iz sasvim drugačije perspektive.

Ali, ona neće uvijek reći ”da”.Neće vas podržati ako očigledno pravite greške, niti će odobravati ako je počnete uzimati zdravo za gotovo.Sa njom, čut ćete samo istinu bez obzira koliko bolna može biti.

Uvijek ćete znati na čemu ste s njom.Ona razgovara o svojim potrebama i željama, i očekuje istu stvar od vas.Jedna od najvažnijih stvari za nju je da ima direktnu konverzaciju bez kritike, osude ili ljutnje.

Ako vi, međutim, niste emocionalno stabilan muškarac – nemojte ni pokušavati da izlazite s njom.Ona želi muškarca koji je spreman da ima nju u životu.Neko ko zna šta ima kada ima nju.

Budući da je ona već ispunjena žena sa svojim strastima i predivnim kvalitetama da ponudi očekuje ispunjenog muškarca koji može da cijeni i poštuje njen trud.

Ona želi snažnog muškarca.Muškarca koji je emocionalno inteligentan i koji može dobro podnositi emocije.Muškarac koji želi da radi za vezu kada stvari postanu loše.Nekog ko neće nestati kada se pojavi prvi konflikt.

Takođe, nemojte izlaziti s njom ako niste spremni da volite.Maknite joj se s puta da ona pronađe nekog ko zna njenu vrijednost i ko se želi u potpunosti posvetiti njoj i samo njoj.

Ona je neko ko može vaš cijeli život učiniti boljim.Tretirat će vas kao ”kralja” ako joj dozvolite da bude ”kraljica”.Ona će vas ohrabriti.Ona će vas motivisati.Ona će vas pokušati razveseliti kada ste neraspoloženi.Ona će izvući ono najbolje iz vas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

 

2 Comments