Savjeti mudrih dama: “Pustite ljutnju i ogorčenje, ostavite u svom sjećanju samo pozitivne emocije”

Nudimo pogled na savjete mudrih dama koje su kroz život zaista prolazile kroz mnoge stvari, a mlade to moraju samo.

1) Živite sadašnjost. 2) Izađite iz četiri zida i prošetajte. 3) Pronađite svoj hobi. To će vas spasiti od rutine. 4) Ne brinite o starenju – brinite o tome da vam ne bude dosadno. 5) Nikada ne prestanite tražiti inspiraciju. 6) Kupite klasičnu odjeću. Klasika je uvijek u modi.

7) Život je jednostavna stvar, ali ponekad može biti teško živjeti. Učite, čitajte, putujte. 8) Negujte jednostavne stvari i ne komplikovajte svoj život. 9) Volite i postupajte sa svojim voljenima onako kako biste željeli da se prema vama ophodi.

10) Pogledajte još fotografija. Neki ljudi će napustiti vaš život, a fotografije će ostati za vas zauvijek. 11) Pustite ljutnju i ogorčenje, ostavite u svom sjećanju samo pozitivne emocije. 12) Kontrolišite krug bliskih prijatelja, ne puštajte tamo dodatne ljude.

12) Cenite porodicu. Uvek će biti tu, uvek će pomagati, ma šta se desilo. 13) Nikada ne idite u krevet ako ste ljuti na sebe ili bilo koga od prijatelja. 14) Što je češće moguće, recite svojim najmilijima da ih volite. 15) Nakon 30, doći će vaš vrhunac. Prepoznaj svoju ljepotu.

16) Ne gubite vrijeme brinući se o stvarima koje ne možete promijeniti. 17) Prekinuti lošu vezu: drugu osobu ne možete promeniti. 18) Pazite na svojoj koži. Nasmijte se češće! 19) Pouzdajte se u intuiciju. 20) Dopustite nekome da vam bude učitelj.

InfoPult