Savladao je dijabetes bez medicine, evo šta je konzumirao

Prije četiri godine mladiću je dijagnosticirana hipertenzija i dijabetes, što znači da je morao uzimati mngoo ulja za liječenje svojih zdravstvenih problema svakodnevno.Umjesto da uzima razne lijekove i ulja, odlučio se prirodno liječiti.

Kada se ovaj mladić počeo osjećati stalno žedan, otišao je do doktora.Analize su pokazale da su njegove razine šećera bile 29, što znači da mu gušterača više nije funkcionisala.Bez druge mogućnosti, počeo je uzimati propisanu terapiju i postao fizički aktivan.

Međutim, nakon nekog vremena stanje mu se još više pogoršalo.S obzirom na činjenicu da je uzimao puno lijekova, krvni pritisak je dosegao 150/110, a razine triglicerida povišene su na 16.

Nakon nekog vremena, bilo mu je dosta i odlučio je okrenuti novu stranicu i riješiti ove zdravstvene probleme zauvijek.

Iako je na početku bilo teško, uskoro se prilagodio novom režimu.Učinci su bili više nego zadivljujući, budući da je njegova razina šećera u rkvi pala na 5.Zadivljen rezultatima, odlučio je prestati uzimati inzulin.Međutim, namjeravao se vratiti na istu propisanu terapiju ako nešto pođe krivo.Ipak, razina šećera ostala je stabilna i ništa se nije mijenjalo, osim činjenice da je počeo gubiti težinu.Zapravo, izgubio je 11 kilograma u samo 25 dana.

Sastojci :

2 Jabuke

2 Kivija

5 Banana

Šaka kelja

Upute :

Stavite sve sastojke u blender, ulijte 1/2 l vode iznad i dobro izmiješajte.

Pijte ujutro 1/2 soka i ostatak tokom dana.Jedite puno svježeg voća i voćnih salata.KOnzumirajte tune ( dobar izvor vitamina B12).

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.