Sebi su na prvom mjestu : Zašto neke od najboljih žena ostaju dugo slobodne

Sada prije nego što se neko uvrijedi u ovom članku, pustite me da započnem tako što ću razjasniti da i ja govorim 100% tako – i sretna sam tako.To ne znači da su najbolje žene slobodne, ali istina je, da ima mnogo toga da se kaže o onima koje ostaju slobodne dok ne nađu partnera koji ih zaista nadopunjuje.

Muškarci im nisu prioritet

Iako nisam požalila veze koje sam imala na faksu, osjećam se kao da bih trebala uložiti puno više energije na važnije stvari – moje studije, druženje i izgradnju prijateljstava.Nisam prioritizirala svoje potrebe jer još nisam bila sigurna.Ove slobodne žene mogu uravnotežiti svoje prioritete bez da se izgube u miješanju.

One cijene svoju slobodu

Pojedine žene ne trebaju odgovoriti nikome osim samim sebi.U privrženom odnosu, kompromis je ključan i bitan je za suosjećanje s potrebama vašeg partnera.Slobodna žena će pričekati dok ne bude na mjestu gdje može i želi žrtvovati neke svoje zahtjeve radi drugih ljudi.

Radije neće gubiti vrijeme na privremene veze

Dok neki možda biraju da izlaze dok ne rponađu nekoga prikladnog za njihov stil života, druge žene možda odlučuju potrošiti vrijeme drugačije.Radije ne ulažu svoju energiju na privremene odnose.

Radije bi radile na tome da postanu najbolja verzija sebe

Umjesto da skaču iz jednog odnosa u drugi u potrazi za ljubavlju, pojedine žene iskoristit će svoj život kako bi se razvile – mentalno, fizički, emocionalno i duhovno.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice