SPOZNAJETE VAŠU MOĆ : 12 Znakova da hodate najvišim putem vaše svrhe

Svi donosimo male odluke svaki dan koje na jedan ili drugi način utiču na naše puteve.Izbori koje napravimo i ljudi s kojima se susrećemo svakodnevno mijenjaju tok naših života.Neke odluke čine naš život lakšim, a neke, naravno, donose teže vrijeme na naš put.

1.VI JEDNOSTAVNO ZNATE

Ne možete to opisati riječima, ali osjećate to u vašem životu.Svemir am govori da radite ono što trebate raditi i živite život koji ste željeli.To je izvrstan osjećaj, a vaš um i tijelo su u ravnoteži.

2.UVIJEK UČITE

Ako ste na najvišem putu ne znači da će život sada biti lak.To podrazumijeva da će vam svemir poslati poteškoće i izazove za vas.Ali vam nikada ne stavlja nešto u čemu ste preslabi.

3.BOLJE STE OPREMLJENI DA IZDRŽITE IZAZOVE

Biti na najvišem putu znači da znate gdje je vaš fokus.Uvijek možete pogledati veću sliku i shvatiti šta je važno.To takođe znači ne uzrujavati se zbog malih stvari, jer znate šta je važno.

4.POČINJETE SPOZNAVATI VAŠU MOĆ

Kada ste povezani sa svemirom na najvišoj razini, počet ćete shvatati svoju snagu.

5.ISPUNJENI STE ZAHVALNOŠĆU

Budući da ste povezani sa sobom i u skladu s tijelom i umom, počet ćete vidjeti ljepotu u svemu oko sebe.

6.ISKUSUJETE POVIŠENU SVIJEST

Otvoreni ste za rast i učenje.To će vas učiniti boljom osobom koja će u budućnosti donijeti pametnije odluke.

7.SVJEDOČITE ČUDIMA

Biti povezan sa svemirom omogućuje vam vidjeti čuda.Ove stvari koje ste mislili da su bile tek slučajnost, sada znate da su čuda.

8.SUOČITE SE SA PRAVIM SOBOM

Biti na vašem najvišem putu omogućuje vam da budete svoji.Više ne trebate djelovati drugačije ili brinuti o tome šta drugi misle o vama.

9.SKIDATE KRIVNJU I SRAMOTU

NAjviši put će donijeti pozitivne emocije i dobre vibracije u vašem životu.To znači da su krivnja i sramota ostali u prošlosti.

10.SUSREĆETE SRODNE DUŠE

Srodne duše koje susrećete , dolaze u vaš život sa razlogom.Svemir ih šalje da vas poučavaju ili vam pomažu da prođete kroz neke izazove.

11.ODBIJATE DA PRAVITE KOMPROMISE SA SAMIM SOBOM

Najviši put vam omogućuje da se volite onakvim kakvi ste.To takođe znači poštovanje sebe i vaših odluka.

12.VJERUJETE U NEŠTO VEĆE

Vaša najviša staza otvara vaše oči na nešto veće.Čak i ako ste jednom bili cinični, počet ćete vjerovati u magiju i nešto veće.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.