Šta vaš oblik dlanova govori o vašoj ličnosti

Jeste li znali da su linije na vašem dlanu zapravo nešto kao ”fosilizirani zapis”, pokazujući vaš rani razvoj ? Ozbiljno,naučnici su zapravo pronašli ovo.Naravno, to ne bi trebalo biti iznenađenje.Nema sumnje da ste upoznati s čitanjem dlana.Ali postoji jedan aspekt čitanja koji možda nije toliko poznat.Čitanje oblika ruke.

Tip 1 Vatra

Ruka ”Vatra” karakteriše velike dlanove i kratke prste.Što su kraći prsti , to je osoba tvrdoglavija.Ove osobe su strastvene, prirodne vođe.Oni vrlo brzo razmišljaju, što može biti baš ono što tim treba .Vatrene ruke takođe znače interes za druženje, zabavu i igranje sportova.

Tip 2 Zemlja

Tip zemaljske ruke karakterišu kvadratni dlanovi i vrlo kratki prsti.Pojedinci s ovom vrstom smatraju se vrlo odgovornim.Sigurnost i stabilnost nalaze se na vrhu popisa prioriteta.Kada je riječ o emocijama, najčešće su mirni i spokojni.Interesi ovih osoba uključuju praktične aktivnosti kao što su uređenje okoliša i obrada drveta.

Tip 3 Zrak

Ove ruke imaju kvadratni ili pravokutni dlan.Prsti su otprilike iste dužine kao i dlan.Osobe s ovim dlanovima pokazuju visoku inteligenciju i komunikacijske vještine.Takođe imaju tendenciju previše razmišljaju o stvarima.To ih može učiniti iznimno odvojenim od svijeta koji ih okružuje.

Tip 4 Voda

Ruke vode imaju uski oblik dlana u kombinaciji s vrlo dugim prstima.Ove osobe su maštovite s fleksibilnom ličnošću.Oni takođe ukazuju na nekoga ko je vrlo romantičan i sojetljiv.Zainteresovani su za muziku,poeziju i misteriju.Obično postižu supijeh u poslu koji uključuje brigu za druge.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.