Šta žene zaista ŽELE: 10 Osobina muškaraca koje čine SAVRŠEN paket!

Često biste čuli svoje prijateljice kako govore ” Stvarno želim visokog, zgodnog momka!”Međutim, većina njihovih momaka ne odgovaraju tačno tom kriteriju.Z razliku od muškaraca koji se više usredotočuju na fizički aspekt, žene se šarmiraju muškarcima koji imaju čudesnu ličnost, ljubav i tretiraju žene s poštovanjem i ljubavlju.

1.Ljubazni i nježni

Žene ne žele muškarca koji je samo seksi i zgodan, nego muškarca koji ih razumije.Žele da bude ljubazan i da se brine za nju.

2.Mozak, mozak,mozak

Žene vole muškarca koji je inteligentan.Ne samo da je to privlačno nego vole i priliku da nauče nove stvari.Razgovor sa inteligentnim muškarcem ne samo da je zanimljiv, nego će i teško postati dosadan.

3.Smisao za humor

Čovjek koji bez truda može nasmijati ženu već ju je dijelom osvojio.Dobar smisao za humor je nešto što žene apsolutno vole i gledaju unaprijed kada se upoznaju s nekim novim momkom.

4.Samopouzdanje

Žene cijenje samopouzdanje kod muškaraca.Ako je muškarcu udobno u njegovoj koži, visoko drži glavu , automatski postaje super atraktivan .Žene vole muškarca koji je siguran u sebe.

5.Harizma

Harizmatičan muškarac je svijetao, spokojan i ima upečatljivu ličnost koja ga razlikuje od ostalih.On zna šta radi i može postati središte pažnje gdje god da krenu.

6.Balans

Žene vole muškarce koji kontrolišu svoj život, koji se mogu lako nositi s ličnim i profesionalnim životom.Žene vole kad muškarac može provesti kvalitetno vrijeme s njima i nije stalno preokupiran poslom.

7.Zna da sluša

Teško je naći muškarca koji zaista voli slušati, bez obzira na to koliko su teme nevažne.Dakle, kad čovjek pokazuje pravi interes za ono što žena ima reći, žene ga njeguju.Žene su daleko osjetljivije od muškaraca, takođe su i mnogo opreznije.

8.Pažljivost

Žene vole muškarce koji su pažljivi i nježni.Kad se trude u pripremanju najboljih darova i iznenađenja, imajući na umu stvari koje su im drage, i  čine stvari za njih razmišljajući o njihovoj sreći i dobrobiti.

9.Idu s tokom

To je sjajno kad se čovjek može prilagoditi bilo kojoj situaciji.Žene vole kad je muškarac fleksibilan i spontan, može se uklopiti bilo gdje kao da tamo pripada.

10.Urednost

Žene vole kada se muškarci brinu o sebi i nastoje izgledati dobro.Ne samo da je to seksi, već i pokazuje da se muškarac voli dovoljno da se ne ponaša kao pećinski čovjek.

Žene žele muškarce koji će ih voljeti i poštovati onakve kakve su i tretirati ih poput kraljica.Dakle, za sve muškarce vani, uzmite bilješke!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.