Strpljenje je KLJUČ! Anđeli će vas voditi na putu do ljubavi : 6 koraka KAKO da pronađete SRODNU DUŠU

Savršenost je teško definisati i nedostupna je.No, ako imate dugoročni odnos koji vas međusobno ispunjava i čini vaš život smislenijim i potpunijim, bliže je savršenstvu koliko god neko može prići.Zaista možete pronaći vašu srodnu dušu, ali to uključuje i neki posao.

Pravo mjesto, pravo vrijeme

Gdje ste naletjeli na svog budućeg partnera će imati uticaj na to kakva će veza ispasti.To nije podvala, čini logičan smisao.RAzmislite o tome.Ostavljajući po strani šanse za slučajne susrete, vjerovatno ćete naći ljubav na mjestima gdje često izlazite.

To bi bila mjesta koja vas zanimaju ili događaji koji su usklađeni sa vašim interesima.Prva veza može se temeljiti na zajedničkim stvarima koje imate .Jeste li ljubitelj muzike?Šanse su da slušate najnovije pjesme u nekom kafiću ili prisustvujete na nekom koncertu.Poenta je da kada tražite ljubav u redu je gledati oko svoje zone komforta.To zapravo ima smisla kada tražite nešto što će trajati.Pravo mjesto u pravom trenutku moglo bi vam dati osobu koja će s vama podijeliti zajedničke osobine.Ali možete baciti kocku i umetati šanse u svoju korist odabirom da tražite ljude koji bi mogli biti kao vi.

Priprema za traženje ljubavi

Anđeli ljubavi pomoći će i voditi vas u vašoj potrazi za ljubavlju.Ali imajte na umu da ni pod kojim okolnostima ne mogu ometati slobodnu volju drugog pojedinca.Ponekad možda nećete završiti sa osobom koja vam najbolje odgovara u smislu života, i to je u redu.Anđeli su okolo kako bi vas učinili boljom osobom i da budete spremni za trenutak kada dođe…ne utiče na sudbinu.

Igra sastanaka

To je vještina i može se izbrusiti kao i svaka druga vještina.Što više radite na tome, to ćete biti bolji.Ali nema potrebe da se osjećate nepotrebno uznemireno.Kada tražite partnera za dugu vezu, mora postojati mali pomak u kriteriju.

Prvo, potražite osobu koja odgovara vašim interesima i ukusima.Fizički izgled sam po sebi neće biti bitan više.

Drugo, morate procijeniti je li druga osoba emocionalno spremna da se obavezuje na dugotrajan odnos.

Treće je idealno ako je ta osoba već slobodna.Tim rečeno, moramo se složiti da dok ne biste trebali biti uključeni u posao razaranja porodice; pokušajte balansirati to sa vašim potencijalnim partnerom.Ako su spremni da krenu dalje iz prethodne veze onda možete razmisliti o postupku.Uglavnom zavisi od situacije.Ali nemojte se opterećivati nikakvim moralnim apsolutima.Život je komplikovan.

Budite hrabri

Imajući smjelost da se povežete sa drugom osobom , morate biti hrabri.Pomisao na ranjivost je nešto s čim se svađamo.Hrabrost da budemo ranjivi jedni za druge znak je duhovno ispunjavajućeg odnosa.Takođe vas prisiljava da se suočite sa unutrašnjim demonima svog vlastitog života i shvatite da možete dati i primiti ljubav.

Strpljenje je ključ

Veza je puno posla.Strpljivost i ustrajanost morat će biti vaš stalni pratilac uz svaki korak na putu.Odnos je poput cvjetnog stabla; treba vremena da raste.Oboje trebate vremena da se prilagodite ritmu jedno drugog.

Kada ste konačno pronašli pravu osobu

Najmanje podsvjesno gurkanje, malo magnetsko povlačenje, i znate da ste privukli onu osobu sa kojom želite provesti ostatak života.Važno je zapamtiti ovdje da morate inicirati svoje osjećaje i biti iskreni s tom osobom.Slijedite vaše unutrašnje osjećaje i to bi vas moglo dovesti do srca.Ostalo, kao što kažu, mogla bi biti istorija.Sretno!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.