Stvari koje muškarci vole vidjeti na ženi – “Minimalistički nakit uvijek će dobro proći”

Minimalistički nakit uvijek će bolje proći ako se pita jači pol.

Crvena haljina; Odlučite se za boju strasti u vidu kombinacije umjesto karmina u ovoj boji. Izborom crvene haljine za izlazak ostavićete utisak samopouzdane osobe, što može biti izvrstan afrodizijak. Osim toga, crveno je boja ljubavi.

Muškarci vole boje na ženama. Jarke boje vizuelno i mentalno stimulišu, ali umjesto intenzivnog karmina bolja je opcija jednostavna vesta V izreza, haljinica ili košulja u jarkoj boji strasti. Puštena kosa; Iako je ponekad najlakše kosu svezati, jer jednostavno niste zadovoljne njenim izgledom, muškarci ipak više vole raspuštenu kosu.

Konjski rep takođe može biti privlačan, ali kosa koja pada u talasima muškarce će natjerati da maštaju kako provlače prste kroz nju. Kako biste ih još više privukle, pustite kosu da slobodno pada. Nude šminka; Možda se zbog tehnike smokey eyes žene osjećaju privlačnije, ali istraživanja pokazuju da 66% muškaraca ne smatra svoju partnerku atraktivnijom kada nosi tamniju šminku.

Većina muškaraca voli prirodniji izgled pa umjesto crvenog ruža i tamnih tonova na očima, izaberite sjaj ili nude karmin te minimum šminke na licu. Suptilni seksipil; Iako vlada uvriježeno mišljenje da je žena seksipilnija kada pokaže više gole kože, muškarcima će prilikom prvog izlaska biti privlačnija ukoliko malo pritaji seksipil.

Istraživanja pokazuju da je muškarcima žena najprivlačnija kada se ujutro uvuče u njegovu, napola zakopčanu, košulju. Muškarcima je to jednostavno neodoljivo. Klasični stil; Čini se da skockani izgled, koji šalje poruku kao da ste sišli s modne piste, kod muškaraca ne prolazi baš najbolje.

Istraživanja otkrivaju da muškarci ipak preferiraju klasični izgled. Izbor s kojim ne možete pogriješiti su vanvremenske farmerice i obična majica. Isto pravilo vrijedi i za nakit. Možda vam se dopada efektna tirkizna ogrlica, ali muškarac bi je mogao smatrati previše napadnom za prvi sastanak. Minimalistički nakit uvijek će bolje proći ako se pita jači pol.

Izvor: Infpult