Svaki muž neka dobro zapamti: Fenomenalan odgovor žene za muža koji bi htio mlađu

Fenomenalan odgovor

Muškarac je proživeo sa svojom ženom 30 godina braka. Jednog dana zagledao se u nju i rekao: – Draga, pre tačno 30 godina uselili smo se u mali skromni stan, kao podstanari, vozio sam neku krntiju, spavali smo na nekom starom kauču i gledali smo crno-beli televizor…

Ali, zato sam, svake noći legao u krevet sa 23-godišnjom lepoticom… Sada imamo svoju veliku kuću, dva dobra automobila, ogroman bračni krevet i poslednji model LCD televizora, ali svaku noć idem u krevet sa 53-godišnjom ženom…

Mislim, da ti malo ne odgovaraš mojim standardima i promenama koje su se dogodile u mom zivotu… Odgovor žene na ovu drsku konstantaciju muža bio je kratak, jasan i fenomenalan: – Pa dobro dragi, niko te ne drži. Idi i pronađi sebi 23-godišnju lepoticu, i onda ćeš se ponovo vratiti u mladost: živećeš u malom stanu, vozićeš staru krntiju, spavati na kauču koji škripi i gledati crno-beli televizor!

Muž se prvo malo zamislio pa zaćutao. Shvatio je da je izjavio veoma lošu stvar pa se i pokajao. Shvatio je da ipak sretniji sa ženom od 53 godine nego da ima neku mlađu. Ova priča može natjerati čovjeka da se zapita o vrijednostima koje čovjek posjeduje, koliko je sretan sa svim što ima i koliko je zahvalan na tome.

Muškarci su takva bića da ih često treba podsjećati na zahvalnost, jer oni za kratko vrijeme zaborave šta sve imaju i postanu svjesni toga tek kad su jna dobrom putu da to sve izgube. Kako biste vi postupili da je vama vaš suprug rekao? Da li biste drugačije odgovorili, naljutili se ili okrenuli sve na šalu?

Izvor: uspesnazena