Sve je poprilično ČAROBNO ! 5 Znakova snažne HEMIJE između dvoje ljudi

Dolazi do tačke u vezi kada se dvije duše duboko razumiju .Osjećaju pripadnost u trenucima sreće.Čak i u odsustvu, imaju telepatsku vezu koja nadilazi vrijeme i mjesto.Kada se konačno povežete s drugim ljudskim bićem na emocionalnoj i fizičkog razini, osjećate se kao da ste konačno pronašli smisao u svom životu.

1.Ne bojite se izraziti svoje najveće strahove

Naši su umovi preplavljeni pitanjima kada smo u vezi.Je li ta oosba vrijedna ? Radim li ispravno ako mu/joj vjerujem? Kada podijelite snažnu vezu sa nekim, ove sumnje se prigušuju snagom ljubavi.Imate snažno uvjerenje da je vaša ljubav pouzdana.Ne bojite se ništa izraziti partneru.Ako imate bilo kakvih strahova ili sumnja.

2.Žudite za njima

Kada se osjećate ugašeno u odsustvu partnera, kao da vas zrak guši , možete biti sigurni da je vaša veza s njima izvanzemaljska.Izuzetna energija vas preuzima.Osjećate se kao da vrijeme bježi kada ste sa njima i želite da se zaustavi, tako da možete uživati malo više u njihovom društvu.

3.Osjećate se kao najbolja verzija sebe kada ste s njima

Kada ste sa njima, oni izvlače najbolje iz vas.Pokušavate biti najbolji na poslu ili pratite svoje strasti.Želite učiniti sve to da bi se osjećali više živim, tako da možete ubrizgati svoj odnos s ovom pozitivnom energijom.

4.Njihova ljubav iskorjenjuje sebičnost iz vaše duše

Kada ste u takvom hipnotiziranom odnosu, vi niste više sebični.Ne razmišljate o tome šta će vam donijeti korist.Spremni ste žrtvovati sve za vašeg partnera.

5.Ne bojite se više svoje prošlosti

Kada ste s nekim ko iscjeljuje rane vaše prošlosti i ljubi vas, osjetit ćete sbažnu povezanost s njima.Veza koja prkosi svoj logici, a ipak ima savršen smisao.To jasno ukazuje na to da postoji snažna hemija između dvije osobe.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.