SVE se događa sa razlogom u PRAVO vrijeme na pravom mjestu – Sinhronost ” anonimni dar od Boga ”

Pokušajte se sjetiti kako se vaš posljednji problem riješio.Je li se samo neko pojavio niotkuda i ponudio vam rješenje?Da li vam je vaš prijatelj ponudio pomoć kada ste mislili da niko ne bi znao odgovor?Jesu li se stvari počele redati same od sebe, tako da ste mogli razumjeti problem i pronaći rješenje na mjestu na koje ne biste ni pomislili?

Koliko se puta dogodilo da u momentu kada se osjećate očajno u vezi nečega, blaženo iskustvo promijeni sve u pozitivan ishod? To je moć sinkronizacije. Dolazi u svim nivoima, od najmanjih do najvećih problema koji se čine nerješivi.

Kao što Deepak Chopra kaže, sinkronicitet je kako mnoge religije nazivaju ” anonimni dar od Boga ” ili ” stanje milosti ”.

Međutim, sve je namjenjeno da se dešava na način na koji se dešava.Svaki izazov i svaki sinkronicitet su tu zbog načina na koji postavljamo našu percepciju na svijet.Sinkroniciteti su naše konekcije sa svijetom koje se materijalizuju u pravom trenutku i na pravom mjestu iz pravog razloga.

Vjerovanje da će se stvari riješiti same od sebe i da je vaš posao da prihvatite vašu poziciju i počnete tražiti odgovor znači da tražite sinkronicitet da obavi svoju magiju.U mnogim slučajevima, sinkronicitete se čini kao da nam je poslat dobar znak iz Univerzuma ili od Boga koji nam govori da nismo sami.I stvarno nismo.

Svi smo povezani jedni sa drugima i sa Univerzumom.Naša najveća moć je osjećaj povezanosti koju imamo sa svim oko nas, i vjerovanje u ovu povezanost jača je još više.

Sinkronicitet je rezultat povezanosti sa ostalima – to je dokaz da nikada nismo sami, i da svi funkcionišemo zajedno u mreži postojanja.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.