SVEKRVA JE ZAHTEVALA DNK ANALIZU ZA UNUKU, PA SE ŽESTOKO ZEZNULA: Kad su stigli rezultati, svi su zanemeli od ŠOKA

Svekrva tražila dnk za unuku pa otkrila sopstvenu ljubavnu aferu, nije ni slutila šta će da je snađe.

Odnosi svekrve i snaje često su zategnuti i nezgodni, a do koje mere njihova nesloga i netrepeljivost mogu da igu, pokazuje primer jedne porodice čija se ispovest našla na Reditu.

Naime, svekrva je slučajno otkrila svoju prljavu malu tajnu nakon razgovora o “neobičnom” izgledu svoje nove unuke. Žena je počela da sumnja da njena snaja vara njenog sina kada se njihovo dete rodilo zelenih očiju, što je karakteristika koju niko drugi u njihovoj ili njenoj porodici nema.

porođaj
foto: Shutterstock

Iznela je toliko komentara o tome da je nova mama na kraju podvrgla svog muža i novorođenče DNK testiranju samo da bi istina izašla na videlo. Ali pritom je slučajno otkrila 29-godišnju tajnu svoje svekrve, piše Mirror.

Novopečena mama je na Redditu napisala: “Rodila sam ćerku pre dva meseca i uprkos tome što mi je muž rekao da zna da ga nikada neću prevariti, želela sam da našoj ćerki dam test očinstva. Razlog – ima zelene oči. Moj muž i ja nemamo zelene oči, ni moji roditelji, ni njegovi, niko u mojoj porodici ih nema. Muž je rekao da je to verovatno neka čudna genetska stvar, ali ja sam htela test za njegov mir. Stalno je odbijao jer mi veruje, ali njegova majka stalno komentariše njene oči, kao i ostatak njegove porodice koji stalno komentarišu da sam ga valjda varala.Čak i mojoj porodici je čudno što ćerka ima zelene oči.”

svekrva, svekrva i snajka
foto: Shutterstock

Na njeno veliko zadovoljstvo, njen muž je na kraju pristao da uradi test očinstva i kako se očekivalo, rezultati su potvrdili da je on otac njihove ćerke. Ali nakon što je detaljnije pročitala rezultate, shvatila je da nešto nije u redu. “Naša ćerka je njegova, ali moj svekar nije otac mog muža. U braku su decenijama, pa mi pomisao da tašta vara mog svekra nije pala na pamet. Moj muž želi da se suoči sa majkom, ali ja mu kažem da sačeka. Da, ona je lažljiva i licemerna, ali moramo razmisliti o tome. Slažem se da bi moj svekar trebalo da zna, ali oboje smo umorni od brige o novorođenčetu, saznali smo nešto šokantno i nismo razmišljali racionalno”, nastavila je ona.

Tvrdi da njen suprug sve ovo želi da kaže ocu, a iako to želi i ona, ne želi sada da trpi svađu. Sada se oseća krivom što je uopšte pristala na DNK test, koji je zapravo bio samo da bi ga umirio, i umesto toga započela kraj braka njegovih roditelja.

Izvor: Stil Kurir