Svemir će raditi MAGIJU na vama : Naučite da PUSTITE ono što vam NIJE SUĐENO

Polako učim pustiti ono što mi ne znači. Dopustit ću ljudima da napuste moj život kad namjeravaju otići, a ja ih više ne zaustavljam. Vidim kako kad se jedna vrata zatvore, otvore se još jedan. Više ne kucam na zatvorenim vratima i ništa ne ostavljam iza njih.

Učim da je ponekad dobro prihvatiti kraj. Pustit ću nekoga i sve što nije suđeno da ostane dio mog života. Pustit ću staro kako bih stvorila mjesta za novo.

Kad se nešto ne osjeća dobro,onda vjerojatno nije. Učim kako vjerovati svojim instinktima jer vidi stvari koje ja još ne mogu. Pustim da me instinkt i intuicija vode u pravom smjeru.

Puštam ljude koji više ne pridonose mojoj dobrobiti. Učim da, što se duže držim na pogrešnim ljudima, to će me više sprečavati da upoznam  prave. Učim kako u potpunosti njegovati odnose sa svim pozitivnim, živim dušama u mom životu. One koje me nadahnjuju i tjeraju da budem najbolja verzija sebe.

Pustim negativnost i zamjenjujem je svjesnošću. Koristim bilo kakve negativne misli kao svoju motivaciju da uvijek širim pozitivnost, gdje god mogu ići u životu.

Pustim gnjevnost i zamjenjujem je oproštenjem.

Korak natrag od onih stvari koje više ne služe svrsi u mom životu. Uklonit ću se iz bilo koje toksične i nezdrave situacije u kojima više ne trebam sudjelovati. Oslobađam se od ozljeda i bolova koje sam nosila tijekom svih ovih godina. I polako dopuštam da ozdravim, bez obzira koliko dugo će to trajati.

Pustit ću kontrolu. Učim kako jednostavno ne mogu kontrolirati sve što mi se događa u životu. Pustim da svemir radi na svojoj magiji.

Ostavljam mržnju. I kritike. I svakog tko mi kaže da nisam dovoljno dobra za nešto. Učim da sam ja jedini kritičar kojeg trebam slušati. I više neću dopustiti da mišljenja drugih zagađuje moj um. Ostavljam osobu za koju sam mislila da ću biti jučer i početi slaviti tko sam danas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.