Svi imamo MOĆ stvoriti život kakav želimo koristeći OVIH 5 univerzalnih zakona

Svemir je misterija.Kao što kaže Deepak Chopra, ” Svemir nije napravljen od stvari nego mogućnosti koje se misteriozno pretvaraju u iskustvo stvari.”

Mi nismo u Svemiru, mi smo dio Svemira i svi imamo moć da kreiramo život kakav želimo sve dok pratimo zakone Svemira.

1.Zakon potencijala

Vi ste čista svijest koja se manifestuje u fizičkom obliku.Ova svijest koju imate ima beskonačni potencijal i odgovoran je za sve kreacije.

Najbolji način za razumijevanje ovog zakona je da to osjetite.Imate moć osjetiti potencijal svoje svijesti kroz meditaciju i druge duhovne prakse.

Kako da ga koristite : Razumite i osjetite potencijal vaše svijesti kroz meditaciju i kreativne aktivnosti.

2.Zakon frekvencije i refleksije

Sve u ovom Svemiru nosi frekvenciju.Ta se frekvencija emituje iz cijelog bića, uključujući vaše misli, emocije i akcije.

Ta frekvencija zatim privlači iskustva , ljude i okolnosti natrag u vaše vibracijsko polje.To znači da vaše misli, osjećaje i akcije stvaraju vibraciju koja se odražava natrag na vas.Ponovo se vraća kroz vašu vibraciju i kroz vašu energiju.

Kako da koristite : Radite na podizanju frekvencije ili vibracije tako što ćete pozitivno razmišljati i usredotočiti se na mnoge blagoslove u vašem životu.

3.Zakon privlačnosti

Ovo je vjerovatno najpoznatiji zakon Svemira i diktira da imate sposobnost privlačenja stvari u svoju stvarnost temeljenu na energiji koju emitujete.

Što se više usredotočite na nešto, to veće raste i što više mislite o tome, to ćete ga više vjerovatno primijetiti.Kada počnete usklađivati sa svojim potencijalom ili svijesti, automatski počinjete slati vibraciju koja je usklađena s vašom najvišom putanjom.Ova vibracija zatim privlači savršene prilike i okolnosti u vašu stvarnost.

Kako da koristite : Vizualizirajte ono što želite stvoriti za svoj život i vjerujte u svoj potencijal da ga stvorite.

4.Zakon Karme

Postoje određena iskustva koja je vaša duša došla ovamo naučiti.Ta iskustva određena iz prošlij života i prije nego što ste došli u vaše fizičko tijelo.Ta iskustva su vaša karma ili tačka rasta u ovom životu koje ste namjeravali doživjeti.

Kako da koristite : Pouzdajte se u tok Svemira i zapamtite da je svako iskustvo blagoslov i prilika.

5.Zakon jedinstva

Svi smo povezani, što znači da ono što radimo drugima radimo za sebe i obrnuto.Svi smo mi jedno i svi smo mi jednaki.Kada to razumijemo, takođe razumijemo da nema konkurencije i da nema potrebe da se bojimo da nemamo dovoljno ili da nismo dovoljno.Svi smo dio velike mreže života, a svi imamo važnu ulogu u tome kako se stvarnost manifestira.

Kako da koristite : Shvatite da smo svi jednako važni i svi imamo svrhu i darove za dijeljenje u ovom životu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.