Tajne žena koje su uvijek fantastično raspoložene – “Kakvo vam je okruženje, takve su vam misli.”

Neraspoloženi niste dobro društvo, kako ne sebi tako ni drugima.

Praktikovanje zahvalnosti; Ako vam je prva stvar na koju pomislite kada otvorite oči obaveze koje vas čekaju, pokušajte promijeniti perspektivu. Umjesto da razmišljate o tome koliko toga vas danas čeka, razmislite o tome koliko toga već imate.

Koliko ste srećni u ovom trenutku što pijete čaj i imate 20 minuta za sebe. Vjerujte, to nisu tako beznačajne stvari. Svakodnevno vježbanje; Osim što jačate tijelo, jačate i duh. Čak i ako niste sportski tip, ne morate se forsirati. Pola sata dnevno prošetajte i rasteretite se svih problema.

Stvari su drugačije kada razbistrite glavu. Dovoljno sna; Znamo da ste srećni zbog nove sezone vaše omiljene serije, ali vjerujte da nećete biti ujutro, nakon pet sati sna. Obezbijedite sebi minimalno sedam do osam sati sna kako biste se osjećali bolje.

Preuveličavanje sitnih problema; Šef se naljutio na vas i ispravio vam jednu stvar koju ste pogrešno uradili? To nije razlog da cijeli dan budete loše raspoloženi. Popravite i nastavite dalje. Osvijetljeni prostori; Kakvo vam je okruženje, takve su vam misli.

To je stvarno tako. Osvijetlite prostorije, okrečite u vesele boje i uživajte u svakom trenutku provedenom u njima. Meditacija; Umjesto da odgodite treći alarm za danas, ustanite i meditirajte 15 minuta. Pomoći će vam da svoj dan započnete pozitivni i puni energije.

Vrijeme za sebe; Umjesto da drugima pričate o tome kako se osjećate loše, uzmite sat vremena za sebe i posvetite se samo sebi. Neraspoloženi niste dobro društvo, kako ne sebi tako ni drugima. Izbacivanje bijesa; Jasno, ne možete uvijek biti srećni i nasmijani. Zato se suočite i sa negativnim emocijama. To je preduslov da se kasnije osjećate rasterećeno i bolje.

Izvor: Infpult