TATA JE NAPUSTIO MAMU ZBOG MLADE LJUBAVNICE I OTIŠAO U DRUGU ZEMLJU: Ali sestra i ja smo joj se SPEKTAKULARNO OSVETILE

Ćerke se na neverovatan način osvetile ljubavnici svog oca, o njihovim postupcima bruji ceo internet!

Liberti je sa svojim pratiocima na TikToku podelila iznenađujuće stvari iz svog porodičnog doma, a njen snimak je brzinom svetlosti postao toliko popularan da je o ovom slučaju posao i “The San”. Naime, njen tata je prevario mamu, koju najviše voli na svetu, a ona se sa sestrom očevoj ljubavnici osvetila na urnebesan način!

Kao inspiracija poslužio im je film “Opasne devojke“, te su rekreirale kultnu scenu sečenja dizajnerske odeće. Osim toga, četkicom za zube od ljubavnice su ribale kuću, u lak za nokte joj stavljale lepak, kao i u njene omiljenje kozmetičke porizvode za negu lica.

Liberti je rekla u jednom od najpopularnijih videa na društvenim mrežama – Evo nekoliko genijalnih stvari koje smo moja starija sestra i ja učinile da se rešimo jedne od tatinih devojaka.

@libertyavawalker

White magic only!!! #fyp #witch #magic #love

♬ original sound – Libertyavawalker

Moj tata je varao moju mamu s ovom ženom koja je, iznenađujuće, bila mlađa žena. Naravno, svi oni to rade. U svakom slučaju, meni i mojoj starijoj sestri ta devojka se nije sviđala jer ona nije podnosila nas, iako joj mi za to u početku nismo dale razlog. Bile smo i previše dobre prema njoj s obzirom na to da je svesno ušla u vezu s oženjenim čovekom i uništila našu porodicu.

Otkriva da se njen otac čak preselio u drugu državu, kako bi živeo sa ljubavnicom.

– Prvo se pretvarala da smo joj drage, a onda bismo je čule kako viče na tatu, govoreći mu da želi da idemo kući, iako smo doletele u drugu državu da ga vidimo. O da, napustio je zemlju kako bi živeo s njom. Dakle, već smo se osećale nepoželjno u stanu vlastitog oca, što jednostavno nije bio lep osećaj, pa smo morale da preuzmemo sve u svoje ruke – kaže Liberti.

Imala je 10 godina kada su joj se roditelji razveli, i priznaje da se nije lepo osećala, dok je ljubavnici radila sve te stvari sa starijom sestrom.

– Onda bi ona rekla, ‘o moj Bože, moj džemper’. Zapravo smo se osećale malo loše radeći te stvari, a kad se osvrnem na to, nikad više ne bih nekome učinila nešto slično. Imala sam otprilike devet godina i apsolutno sam mrzela ženu koja mi je uništila porodicu, a mojoj mami nanela toliko bola – zaključila je.

Izvor: Stil kurir