Telepatija u ljubavi : Možete li pornaći svoju srodnu dušu?

Telepatija je čin komuniciranja s nekim na način koji nadilazi riječi.Ako ste ikad znali šta će neko reći prije nego to kaže, iskusili ste telepatiju.Često ćete naći telepatiju u ljubavnim odnosima.Ljubavnici počinju osjećati ono što drugi misli.Neki ljubavnici su posebno u skladu jedno s drugim da mogu čak i razgovarati bez riječi.

Takođe možete komunicirati sa svojom srodnom dušom prije nego što se upoznate u ovom životu.Jedini razlog zbog kojeg ne osjećate uvijek tu povezanost, jer vaš ego dolazi na put i niste u potpunosti usklađeni sa svojim višim ja.

Ako želite telepatski komunicirati sa svojom srodnom dušom – iako je još niste sreli – postoje koraci koje možete poduzeti da to učinite.

Meditacija olakšava komunikaciju telepatski s bilo kim.Dok naučite kako utišati svoj um, sposobniji ste poslati misli – i primiti misli drugih.

Još jedna stvar koju možete učiniti kako biste razvili telepatsku vezu s partnerom je da to namjeravate.Namjera je jaka.To je usmjerena energija koja izlazi u Svemir kako bi postigla određeni cilj.

Kada počnete razmišljati i postavite svoju namjeru, vrijeme je da vjerujete da je telepatska veza već stvorena.U glavi, počnite razmišljati o stvarima koje biste željeli reći svojoj srodnoj duši.Recite svojoj srodnoj duši kroz svoje misli da želite da uđe u vaš život.

Obratite pažnju na svoje snove.Često informacije koje dobivamo telepatski dolaze u našim snovima kada su naše mentalne obrane dolje.Vodite dnevnik snova kako biste mogli zapisati ono čega se sjećate svojih snova kada se probudite.

Vjerujte unutrašnjem osjećaju.Znat ćete kada naiđete na srodnu dušu.Osjećat ćete to u sebi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.