Tokom života ROĐENI smo 7 puta – Svaki put zbog POSEBNOG razloga

Legenda kaže da se svaki pojedinac rodi ukupno sedam puta prije nego što njegova duša dosegne spasenje.Ovdje su, hronološki, sedam vrsta ličnosti koje dolaze sa svakim rođenjem.

1.DIJETE

Kao što ime sugerira, ovo je prvo rođenje u redu.Ovo je vrijeme kada vaša duša posmatra sve stvari ispred sebe, jer je sve to novo i vrlo čudno.Kao rezultat toga, ti pojedinci imaju tendenciju da budu dezorijentisani i da nekako lutaju.Njihove najbolje namjere su pogrešno shvaćene, što rezultira otuđenjem od vršnjaka.Ovaj je život daleko zahtjevniji.

2.RADOZNALI UČENIK

Ovo je prvi preporod.Ovo ej vrijeme kada duša uči nove stvari i gladno upija informacije u gutljajima.Postoji vrlo mala žeđ za slavom i priznanjem u ovom životu.POjedinav provodi sve svoje vještine učenja i znanja kako bi obogatio svoje iskustvo.Znatiželja obilježava ovaj životni vijek, a ova faza priprema dušu za ono što slijedi, više nego ikad.

3.ISTRAŽIVAČ

Ovo je kad postoji znatiželja, ali rukovanje je učinjeno kao odrasla osoba.Istraživač u duši će biti oslobođen i postojat će konstantna lutanja u životima tih pojedinaca.To je kada primijenite lekcije koje ste naučili u svojim ranijim rođenjima u praktičnim situacijama i iskoristite ih.Postoji i konstantan osjećaj siticanja vremena, jer postoji toliko mnogo stvari koje treba učiniti i vidjeti, ali da li ćete doista uspjeti?

4.LJUBAVNIK

Nakon što ste naučili sve lekcije iz ranijih rođenja, ovo je rođenje gdje naučite lekciju zvanu ljubav.Ako ste posebno romantični, vrlo je vjerovatno da ste u svom četvrtom životu.Budite oprezni, ali uživajte u svojim ljubavima u najvećoj mjeri, jer ljubav može biti kazna i nagrada u isto vrijeme.

5.POSTIZANJE

Ovo je kulminacija svih onih koje ste naučili u prethodnim životima.Bit ćete gladni priznanja i stalno ćete biti zabrinuti zbog rezultata, bojat ćete se razočarenja.Međutim, gore spomenuta anksioznost će doći s određenim visinama koja je karakteristična za ljude koji vole vidjeti ostvarenja svog truda.

6.DAVALAC

Nakon postizanja dolazi natrag davanje u zajednicu, i ovaj život je o tome.Osjećat ćete veliku radost kada pomažete ljudima jer će do tada vaša duša imati sve glavne faze rasta.Većina pojedinaca naći će duhovnost i vjeru u svom životu.

7.TRANSCENDENCIJA

Ovo je posljednje rođenje, kada se materija napokon uklanja iz duše i konačno postiže slobodu.Ovo je produžetak šestog života, a pojedinac je i dalje intenzivno velikodušan.Ako u sebi nalazite stalnu žeđ za unutrašnjim znanjem i naklonost ka samoći, vrlo je vjerovatno da ste u ovom posljednjem životu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.