Traži i bit će ti DANO: Kako da tražite od Univerzuma ono što ŽELITE

Zakon privlačenja je jedan od najmoćnijih zakona Svemira.Radi na principu da slično privlači slično.

To znači da privlačite u svoju stvarnost iskustva, događaje i ljude koji su suklađeni s vašom energijom i vibracijom.

Ako želite amnifestovati ili stvoriti događaj u svom životu, bilo da je to privlačenje novog partnera, novca, novog posla ili jednostavno mirno rješavanje situacije, evo kako to učiniti.

1) Razvijte vezu sa Svemirom

Ako ste novi u zakonu privlačenja i unutrašnjeg djelovanja Svemira, možda će biti korisno početi razvijati odnos kako biste mogli prvo vidjeti kako Svemir djeluje.Vrlo je dobro da vam neko kaže ”slično privlači slično” ali sve dok to ne započnete, to može biti teško razumjeti.Da biste počeli razvijati odnos sa Svemirom, najprije morate vjerovati u njegovu moć i vidjeti čuda koja može stvoriti.

2)Postavite vašu namjeru

Samo zato što tražite nešto, ne znači da ćete ga primiti tačno onako kako ste namjeravali.To je posebno istinito ako ono što tražite dolazi od mjesta ega ili postoji otpor i blokade ono onoga što želite.

Prije nego što zatražite od Svemira ono što želite, morate se razjasniti sa svojim srcem i zaista prilagoditi onome što vaše srce želi.

3)Vizualizirajte

S namjerom u svom srcu, zatvorite oči i počnite zamišljati primanje vaše namjere.Zamislite kako može izgledati, kakav je sojećaj i sve ostale detalje koji su enophodni.

Dopustite sebi da vas odvede osjećaj koji doživljavate.

4)Zahvalite se i pitajte

Počnite s ”Hvala ti” jer to vam omogućuje da pitate s namjerom da vaš zahtjev već prima Svemir.Primjer : ” Hvala Svemiru za davanje/ dovođenje / otvaranje…”

5) Otpustite i otvorite

Nakon što zatražite svoju želju, trebate otpustiti i predati svu kontrolu Univerzumu.Ne možete kontrolisati svaki dio isporuke ili unutar i ivan vaše želje.”Kako” je do Svemira, pa predajte sve privrženosti vašoj želji i ostanite otvoreni o tome kako će se vaša želja isporučiti.

6) Vjerujte u Božansko vrijeme

Drugi zakon Svemira koji je ovdje važan je razumjeti Božanski vremenski raspored.Bez obzira šta ste tražili, doći će na vaš put kada se predstavi savršeno vrijeme.

Morate imati povjerenja u to kad jednom pošaljete svoju želju u Svemir da će vam biti vraćena u savršenom vremenu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.