U svakom kraju krije se novi početak

“Oproštaji” su neizbježni; to je istina da se uvijek dogodi negdje nakon što ste rekli “Zdravo”. To je kao sa svakim početkom, uvijek postoji predstojeći završetak.

To sam već davno imala na umu, podsjećajući da sve stvari dolaze i odlaze, osobito ljudi. Jedina razlika između svakog od njih je trajanje njihovog boravka – jedan tjedan, jedan mjesec, godinu dana. Ako sam sretna, neki su i dalje ovdje pored mene, ali većinu vremena, oni koje sam najviše voljela bili su prvi koji su napustili moj život.

Također sam se ohrabrila da vjerujem da je to u redu – da je ostati sama obična okolnost, da iako ste se trudili da ostanu i dalje odlaze , morate biti onaj koji drži vrata otvorenim za njih.

Ali koga ja zajebavam?

Svako ”zbogom” je bol u srcu. Ostavlja vas u pitanjima o vlastitoj vrijednosti, vrijednosti i vašem značenju u životu. Čini se da se pitate zašto je tako lako ostaviti vas, zašto se nikada nisu osvrnuli kad su to učinili i zašto se oni ne vraćaju u svakom trenutku.

Naravno, nije u redu; to nikad neće biti. Nije u redu da vas na taj način povrijede i nanesu bol koji je neusporediv.

Ali, također, trebali biste se sjetiti da nije u redu dopustiti da vam ova okolnost omete da budete sretni, trebali biste znati da u svim završecima čekaju novi početci.

Svemir omogućuje da se stvari dogode s razlogom. Možda to ne znamo sada, ali uskoro će se razotkriti ispred naših očiju, razlog za sve.

Dobro proučite okolinu. Nisu vas svi napustili, iako – oni koji su istinski važni još uvijek su tamo na vašoj strani. Možda ih jednostavno niste primijetili jer ste bili zauzet trčanjem za ljudima koji nikada nisu htjeli ostati u vašem životu.

Neosporna je činjenica da je gotovo nemoguće proći kroz ovo, ali kroz vrijeme ćete se kretati – neće biti lako i brzo, ali ćete to učiniti. Potrajat će tjednima, mjesecima, čak godinama, ali na kraju ćete naučiti živjeti svoj život bez njih.

Život ima toliko toga za ponuditi, uključujući ljude koji daju svoje vrijeme i trud kako bi vas zadržali u životu, stoga je vrijeme da otvorite oči i srce da znate tko se zaista brine za vas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.