U životu srećete 4 vrste SRODNIH DUŠA, evo KAKO da prepoznate SVAKU OD NJIH

”…i kada neko sretne svoju drugu polovinu, stvarnu polovinu sebe, bilo da je to ljubavnik mladosti ili ljubavnik druge vrste, izgubljeni su u čuđenju ljubavi, prijateljstva i intimnosti, i drugi neće izaći iz vida, čak ni za trenutak…” – Platon, Simpozij

Ako smo svjesni vrsta srodnih duša koje susrećemo u životu, to nam može pomoći da iskoristimo sve te mogućnosti i razvijemo unutrašnje veze.

1.Srodne duše koje iscjeljuju

To su ljudi koji su već hodali vašim putovanjem i pomažu vam da naučite od svojih grešaka kako biste mogli nastaviti.Može se reći da se pojavljuju u božanskom vremenu tačno kada vam trebaju, kao da su poslani odozgo.

Kako ih prepoznati ?

Vaš odnos će se razvijati brzo, možda  će čak biti i čudno.Vrijeme kada se upoznate s tom osobom biće kao da se bavite prošlim pitanjima i putevima.Vi ćete to znati, vjerujte mi.

2.Srodne duše iz prošlih života

Ove srodne duše su možda bile one prave u prošlom životu, i to može izazvati nelagodu i nekompatibilnost, iako će veza biti snažna u tren oka.Čini se da ćete zauvijek biti prijatelji i vjerovatno ste u pravu.Ta će veza trajati cijeli život jer su oni bili pored vas u prošlom životu.S njima ćete podijeliti svoje tajne i to će vas naučiti bitnu stvar o povjerenju.Bit ćete ono što jeste s tom osobom, bez maske koju ponekad nosite u javnosti.

Kako da ih prepoznate ?

Za razliku od iscjeljiteljskih duša, susret sa ovim osobama doživjet ćete kada zaista budete svoji.

Oni će uvijek pokazivati svoje istinsko pored vas, bit će ih lako prepoznati.Oni će vam pomoći da kreirate život iz snova.Ovo prijateljstvo će trajati vječno ( možda i u sljedećem životu)

3.Karmičke srodne duše

Ovi tipovi srodnih duša su povezani kroz vaš prošli život.Oni su duboki i karmički, i to može biti znak boli, jer uključuje ego.I upravo je ta tačka, da izgradite svoj prvi sloj.Uvijek povezujemo ove srodne duše s teškom vježbom.Kada počnete, možda je bolno kao pakao, ali na kraju će biti vrijedno toga.

Kako ih prepoznati ?

Osjećat ćete njihovu bol, ali to je zato što ste oboje u istom položaju i trebati sami izrezati svoj prvi sloj ega.

4.Blizanački plamenovi

Imate li prijatelja s kojim si nadopunjujete rečenice? I nekako znate šta oni misle? Ako činite to, vi gledate u blizanački plamen.Za razliku od karmičkih duša, dva plamena nadilaze ego.Osjećat ćete cjelovitost veze.Možda to neće biti ljubavnik, ali ako jeste, oboje ćete uživati u vezi za cijeli život.

Kako ih prepoznati ?

Osjećat ćete se kao da ste ih poznavali oduvijek.Uostalom, vi ste srodne duše.Samo ne želite biti razdvojeni, čak ni jedan dan.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.