Večeras sam shvatila da mi je dosta svega…

Večeras sam odlučila dopustiti da mi se srce odmori. Pretpostavljam da sam posvetila dovoljno vremena za čekanje i želju da se stvari dogode. Mislim da sam dala moj fer udio energije za boravak u ovom mjehuriću. Napokon, sada mogu prestati brojati dane. Sada se mogu prestati pitati kada se bivši osjećaji mogu vratiti na površinu. Sada se ne mogu prisjetiti trenutaka s tobom samo zato što ne želim zaboraviti i najneprivremenije pojedinosti u njima. Konačno, iscrpljena sam.

Dugo mi je trebalo prihvatiti kraj. Provela sam nekoliko mjeseci hranjivši se optimizmom kako bih smirila bol zbog čega sam morala proći kroz ovu fazu. Morala sam stvoriti uvjerljive i pomalo logične izlike samo da bih mogla nastaviti sanjariti o nama. Bilo je tako dobro manipulirati mojim mislima da sam se mogla uvjeriti da će se stvari vratiti na način na koji su nekoć bile. Srećom, vrijeme se predstavilo kao prijatelj.Nije sebično zanemariti moju potrebu za procesom. Imam dovoljno vremena da bih uživala u lažnim uvjerenjima. Imam dovoljno vremena da cijenim igru ​​čekanja. Sada je vrijeme da pustimo sva očekivanja koja imam i samo prihvatim da više ne želim ovo. Više ne čekam ništa ili bilo koga. Dosta mi je.

Nisam nepristojna i egoistična.Samo želim preusmjeriti ljubav prema onima koji su vrijedni toga. Ovo sam ja, i ovo je sadašnjost.

Dopusti mi da ti zahvalim što si mi pomogao da rastem kao osoba. Hvala ti što si mi pomogao shvatiti da moje strpljenje može biti moja najveća snaga. Nisi noćna mora koju treba zaboraviti. Samo želim izaći iz ovog sina u kojem sam dugo bila. Shvatila sam da se nikada neće nastaviti i postati moja stvarnost.

Dakle, večeras će biti prva noć kad ću pustiti da moje srce uzme svoj previše potreban odmor – bez brige, bez pretpostavki, bez tebe.

Jer moje se srce treba izliječiti i pripremiti za uzbudljivije dane.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.