”Veza između duša je drevna – starija od planete ” : Zašto ne možemo raskinuti sa srodnom dušom

Kada su uključene planete i Svemir, to mora biti nešto ozbiljno i nešto izvan naše kontrole, našeg izbora.Baš kao i duše.Mi ih ne biramo.Događaju nam se.

Srodna duša je neko s kim možemo imati kosmičku vezu kada se prvi put sretnemo.Veza je tako jaka da se osjećamo privučeni tim ljudima od samog početka.

To samo po sebi mijenja naše živote i čini nas mirnijim ljudskim bićima.Bez obzira koliko pokušavamo, srodna duša je neko ko izaziva osmijeh na našem licu i mijenja tok našeg života zauvijek.Raskidanje s takvom srodnom dušom uistinu nije mogućnost.

Srodna duša nas posmatra i čini nas odlučnim.Srodna duša često postane izvor naše snage.

Raskid sa srodnom dušom često je predio koji mrzimo.Međutim, ima smisla zapravo razmišljati o vremenima u kojima smo pogriješili i živjeli životom u kojem nas druga osoba jednostavno povređuje.

To može biti vrlo bolno, ali ima smisla da se raskinu veze s onima koji uzrokuju maksimalnu bol.Ti pojedinci možžda nisu vaša srodna duša, ali su važni u oblikovanju vašeg života.

Srodna duša čini sve što je u njenoj moći kako bi upotpunila naš život.On ili ona je snaga koja vozi naš život u smjeru koji bi mogao usmjeriti pozitivnu energiju.Bez obzira na to koji je uzrok vaših borbi, vaša srodna duša sve radi kako bi se situacija vratila na dobro.

On ili ona pokušavaju biti u pozadini i pomoći nam da napravimo najteže odluke u životu.Srodna duša pomaže nam da budemo sretni u svakom trenutku.Ti su trenuci vrlo posebni za nas.

Znate kako kažu da je rijetkost kada nađete nekoga ko je paralelan vašoj duševnoj valnoj dužini.Taj neko, s kim se nikada ne svađate.I taj neko kome možete otvoriti svoje srce u svakom trenutku.

Srodne duše su neodvojive!

To je prekrasan osjećaj kada se probudite svako jutro i shvatite da postoji ta osoba koja vas voli.

Nema sumnje.Sve one blesave borbe i nerazumijevanja nikada ne mogu biti dovoljno jaki da prekinu ovu vezu.

”Koja je razlika?”Upitao sam ga. ” Između ljubavi vašeg života i vaše srodne duše?”

”Jedno je iizbor, a drugo nije.”

– Tarryn Fisher, Mud Vina

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice