Vjerujem u ovu vrstu ljubavi..

Vjerujem u ljubav koja je štiti i poštuje. Želim znati da mi uvijek čuva leđa kao i ja. Da će me braniti ako ne mogu sama da se branim, i da neće dopustiti da mi njegovi prijatelji daju neumjesne komentare , jer na kraju dana, ja sam samo njegova žena. Kad ga netko povrijedi ili ne poštuje, ja ću ustati i braniti ga na isti način na koji će on mene zaštititi.

Vjerujem u razigranu, strastvenu ljubav. Ljubav koja je zabavna i spontana. Želim plesati u kuhinji za vrijeme kuhanja.

Vjerujem u dosljednu ljubav. Ljubav koja ne poznaje granice, ljubav koja nikada ne smeta. Želim nekoga tko će biti uz moju stranu kroz dobre i loše dane. Želim znati da naša ljubav neće izblijediti ili raspasti dođu teška vremena, nego će se jačati i učvrstiti kroz ta vremena. Znajući da kada zajedno prođemo kroz pakao, naš potencijal da izađemo jači nego prije mnogo je veći nego što bi bilo da je sve bilo u redu.

Vjerujem u ljubav koja djeluje kroz nesporazume. Ljubav koja gleda na te nesporazume kao priliku za učenje o nama. Neizbježno je da ćemo se svađati, neizbježno, da ćemo se tako često razdražiti. Iako se dvije osobe međusobno vole, ljubav nije uvijek lagana. Život se događa. Mi smo razdražljivi, iznervirani, mi se rastužujemo, pogrešno protumačimo, pretpostavljamo. Suočeni smo s sukobom i možemo se odlučiti za bilo koji rad na njemu i krenuti naprijed ili dopustiti da nas slomi. Izabirem kretati se naprijed.

Vjerujem u ljubav koja prihvaća. Ljubav koja ne osuđuje. Ljubav koja obuhvaća individualnost. Želim čovjeka koji će me voljeti, uključujući i moje greške, čovjek koji će me prihvatiti zbog stvari koje ne mogu kontrolirati, kao bolest ili prošlost, čovjek koji će cijeniti koliko sam stigla daleko i koliko sam teško Morala sam se borim. Želim da on zna da ću uvijek biti tu da ga podržim, da ga razveselim, da ga uhvatim kad padne i da ga bezuvjetno volim.

Vjerujem u ljubav koja je lojalna.Želim se osjećati sigurno znajući da je naša ljubav više nego dovoljna za njega, da nikada neće tražiti nešto drugo, ili samo ostati sa mnom jer čeka da nešto bolje dođe.

Ne pokušavam naći nekoga koga ću voljeti ili nekoga tko me voli. Neću loviti ljubav koja bi se trebala dogoditi prirodno. Znam ono što očekujem od partnera jer znam što ću mu dati. Ja ću mu dati sve od sebe.I tako se neću podmiriti za ljubav koja je manja od toga jer je sve to ljubav u koju vjerujem. A sve to je ljubav koju ću čekati.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

3 Comments