Vjerujte mi kada kažem da Bog uvijek ima plan, i to uključuje samo najbolje za vas!

Vjerujte mi kad kažem da Bog zna šta radi.Čak i ako ste zbunjeni i ne znate kako ćete se kretati naprijed ili kamo idete, uvijek će vam otvoriti nova vrata.Neočekivana vrata.Vrata koja bi vas mogla voditi do sreće koju nikada niste zamišljali.Vrata koja zaustavljaju teške dane.

Vjerujte mi kad kažem da Bog ne uzima stvari bez da vam da nešto bolje.Bog zna kada je nešto poslužilo svojoj svrsi čak i ako to ne vidite.Bog zna kako stvari trebaju završiti čak i ako niste spremni.Bog planira štam vam je sljedeće jer zna da vam je potrebna promjena.Zna da vas vodi na bolje odredište ili vas vodi do ispunjenijeg života.

Vjerujte mi kad kažem da Bog čuje vaše molitve.On vas sluša i on vam daje tačno ono što želite, ali na svoj način.Možda se njegov način razlikuje od vašeg, ali njegov put je uvijek pravi i tačan.Kada tražite ljubav i on vam da slomljeno srce, govori vam da trebate napraviti bolji izbor.

Vjerujte mi kad kažem da Bog gleda prema vama.Možda nije lako vidjeti s vremena na vrijeme i možda je nemoguće shvatiti zašto se stvari događaju na način na koji se događaju, ali jedna stvar koju sigurno znam jest da vas Bog neće ostaviti same u mraku.On će vas voditi.

Vjerujte mi kad kažem da Bog želi da računate na njega.On želi da naučite da su ljudi nepredvidljivi i da mijenjaju misli svake sekunde.Želi da znate da ništa u životu nije sigurno.Želi da rpođete dovoljno problema kako biste mogli imati dovoljno mudrosti da znate da je on jedina konstanta u ovom životu, i on je jedini koja vas može liječiti.

Vjerujte mi kad kažem da Bog uvijek ima plan za vas i taj plan uvijek uključuje ono što je najbolje za vas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice