Volite nekoga ko će se boriti za vas do posljednjeg daha

Pronađite nekoga tko će ostati uz vas u najgorim vremenima. Ko će vas voljeti i  odvesti u krevet. Jedna ljubav s nekim tko bi bio s vama čak i ako je njihova obitelj protiv vas. Pronađite osobu koja zanemaruje ljude koji vas kritiziraju i koja nikada neće dopustiti da se brinete o budućnosti s njim.

Sa svim udaljenosti, vremenom, stresom, koji bi mogao doći između vas, nađite nekoga kome to ne smeta.Neko ko prihvaća izazov jer zna da ništa ne može stati na vaš put.

Zaljubite se u nekoga ko nije vjerovao u sudbinu i srodne duše dok nije sreo vas.

Zaljubite se u osobu koja će cijeniti vašu braću, sestre, prijatelje i rodbinu jer zna koliko vam oni znače.

Budite zaljubljeni u nekoga tko nikada ne odustaje; tko zna da vas dvoje imate nešto nevjerojatno zajedno.

U tu jednu osobi koja vas nikada neće pustiti. Budite zaljubljeni u osobu koja želi sagraditi kuću; koji želi stvoriti obitelj s vama; ko će duboko pogledati u oči i reći “Da”.

Ne gubite vrijeme s osobom koja nije sigurna da imate zajedničku budućnost. Izbjegavajte one koji su s vama samo zbog zabave i sve što žele je samo avantura.

Trebate nekoga tko će cijeniti što vas ima u svom životu i neće uzeti vašu ljubav zdravo za gotovo.

Pronađite nekoga tko nikada neće odustati.Nađite nekoga tko će se boriti za vas do posljednjeg daha i ne boji se proći kroz pakao da ostane s vama zauvijek.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.