Volite SEBE kao da vam život ZAVISI od toga, jer zavisi : Rješenje za sve probleme je U VAMA!

Imate li zdravstvenih problema ? Problema u vezi? U karijeri? U prijateljstvu? Nije važno šta je vaš problem, postoji jedno rješenje za sve to i već ste dobili znanje koje vam je potrebno da biste ga koristili, samo ste ga možda zaboravili.

Toliko je važno da volite sebe i 100% je da svi problemi koji se pojavljuju u vašem životu proizilaze iz tog dubljeg dijela vas da ste zaboravili kako voljeti.

Kada doista volite sebe, ponovo se poravnate sa vibracijama Svemira i vašim istinskim, autentičnim jastvom, a to zauzvrat stavlja vas u prostor sklada, jasnoće i radosti.

Ovo su 3 najvažnija koraka da biste mogli dopustiti LJUBAV da uđe :

1) PRIHVATITE : Prihvatite svoju situaciju kakva jest, to će vam omogućiti da se podignete iznad nje i prijeđete u novi prostor glave.Prihvatanje ne znači da je sve u redu, prihvatanje samo znači da prihvatate da je to ono što jest, i to je situacija koja stoji, umjesto da se borite protiv toga.

2)PROMIJENITE VAŠE RAZMIŠLJANJE : Nakon što prihvatite svoju situaciju, vaše misli o situaciji mogu se promijeniti.Promjenom vaših misli takođe vam pomaže pri kretanju situacije, pogotovo ako se osjećate ugnjetavajuće ili nejasno kako nastaviti.Kako bi se situacija mijenjala, trebate promijeniti svoje razmišljanje i pristup prema njoj.

3) POKRENITE PLAN : Sada kada ste prihvatili i promijenili mišljenje oko situacije, vrijeme je da postavite strategiju na svoje mjesto.Nemojte se usredotočiti na ono što ne možete promijeniti, umjesto toga, usredotočite se na ono što možete.Usredotočite se na ono što je u vašoj kontroli i kako možete promijeniti stvari na bolje.Ako ne možete fizički promijeniti situaciju, nema smisla nervirati se oko toga.

Primjenom ova 3 koraka u bilo kojoj situaciji, automatski dopuštate ljubavi da uđe i donese iscjeljenje i rješenje na sve što vas zabrinjava.

Ukratko, odgovor na vaše probleme uvijek proizilazi iz odgovora na ovo pitanje : Volite li se potpuno i bezuslovno?

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.