Zaljubi se u jaku ženu

Ova žena je i jaka i nježna. Ima darežljivo srce i ruke. Ona širi ruke i donosi utjehu praznim dušama.Jaka žena je utjeha i sigurnost. Jaka žena također je nježna.

Takva se žena osmjehuje onima koje zna i onima koje ne zna. Jaka žena vjeruje u prekrasno na svijetu. Osim svake boli i negativnosti, vjeruje u nadu. Ova dama je optimistična i drži pozitivnost čak i kad se sunce skriva iza oblaka.

  1. Jaka žena nije samo jaka, ona je neustrašiva, i ona je nježna.

Omogućuje ljudima da vide njenu dušu i dopušta im da dodiruju površinu njezinog srca. Takva žena zna slušati i osjeća sve tako duboko. Ne boji se osjećaja jer vjeruje da se sve treba osjećati. Jaka žena se ne boji pada ili da je u krivu. Ne boji se ozlijediti, ali se boji da ne bude shvaćena.

  1. Nježna žena voli jako.

Ona voli svim svojim srcem i svim njezinim osjećajima. Ona voli duboko ili nimalo ne voli. Nježna žena je ljubazna i strpljiva. Ona ima povjerenja. Ova žena ne zna kako se ne može pouzdati. Ona brine.

  1. Jaka žena ne zna kako manje voljeti ili cijeniti.

Ne zna kako biti hladna ili udaljena. Ova žena ima veliko srce i ona se ne boji ljubavi. Ne boji se plesati na kiši ili uživati ​​u suncu.

  1. Jaka žena voli jako, ali nikad naivno.

U međuvremenu, ona je oprezna i nikada ne dopušta da se iskoristi za to. Odlučna je i sposobna je napraviti svoje vlastite odluke. Ona se ne uklapa u kutiju, i ona nikad nije lako označena.

  1. Jaka žena nikada ne ćuti, i nikad joj nije rečeno što učiniti ili kako se osjećati.

Takva se žena nikada ne osjeća kao da joj treba objasniti ili joj je potrebna promjena kako bi se uklopila u mnoštvo.

Ona nikada neće objasniti njezine osjećaje ili akcije. Ponekad je možda tvrdoglava, ali uvijek je razumna.

Jaka žena želi biti shvaćena ozbiljno.Ona može biti i glasna i tiha, tamna i svijetla. Može biti sve što želi.

Ona se ne boji pustiti da njezin duh ode i pogriješi. Ona uči iz vlastitih iskustava. Ne boji se priznavanja da nije u redu ili traži pomoć. Ona je ponosna, ali ne egoistična.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.