“Zapamtite da i vama niko ništa nije dužan” – 20 pravila sretnog života

20 genijalnih pravila za srećan život

Sreća – je individualna. Nekome je za sreću potrebna vila na obali mora i luksuzni automobil, a neko, jednostavno, želi voleti, i biti voljen. Bez obzira, ko kako shvata pojam sreće, svaki čovek treba da pamti da je sve u našim rukama i, fokusirajući se na svoj cilj i ulažući određeni napor, moguće je dobiti sve što poželite.

20 saveta koje će pomoći da ispunite svoj san i postanite srećni: 1. Zapamtite da niste nikome ništa dužni. 2. Zapamtite da i vama niko ništa nije dužan. 3. Pokušajte da se ne raspravljate ni sa kim. Bolje biti u miru, nego u pravu. 4. U životu uvek računajte sami na sebe.

5. Izbegavajte komunikaciju sa budalama. 6. Ne štedite novac. 7. Živite danas, jer je „juče“ prošlo, a „sutra“ može i ne biti. 8. Ako ste krivi – odmah recite, i ne tražite sebi opravdanja. 9. Uvek imajte na umu, svako ima svoju istinu, i ona se često ne poklapa sa vašom.

10. Ako ste lošeg raspoloženja, zamislite da kada umrete, nećete imati ni njega. 11. Ne gledajte televizor (naučno je dokazano – ruši imunitet). 12. Pokušajte izvući zadovoljstvo iz svakog događaja. 13. Uvek pamtite, drugog života nemate.

14. Najbitnije u životu je ljubav, sve ostalo je- sujeta. 15. Svi vaši problemu su samo u vašoj glavi. 16. Svet oko vas nije loš, nije ni dobar, njemu je svejedno – postojite li vi u njemu, ili ne. 17. Ne bavite se politikom, politika čini ljudi zlobnima.

18. Ne verujte u obećanja, već u svoje osećaje. 19. Sa ženama kao i sa decom, budite strpljivi i malo snishodljivi. 20. Znajte- današnji dan je najbolji dan u vašem životu. Pratite ova jednostavna pravila, i uvidećete da ste gospodar svog života, i sami rešite kojim putem da idete.

Izvor: portalomanija