Zašto su anksiozne žene najsnažnije i najhrabrije na svijetu

Žene koje se bore s anksioznošću definitivno su najsnažnije žene na Zemlji! One su sposobne biti majke, radnice, prijatelji – one mogu biti sve i naporno se trude, ali u međuvremenu, one su mrtve iznutra. Njihov je duh potpuno iscrpljen od stalnog mentalnog i fizičkog mučenja uzrokovane anksioznosti.

Anksioznost je definitivno kuga 21. stoljeća, kao što su mnogi već zaključili. To se događa jer živimo u brzom, nemirnom i dinamičnom životu. Naše mozgove stalno bombardiraju s mnogo informacija i naše emocionalne vrijednosti danas nisu prirodne onome što su prije desetak ili stotina generacija prije nas imali.

Čovječanstvo je podijeljeno, tako je i ljudska svijest. U oku ovog tornada negativnosti i supersticija, imamo ljudsku dušu prosječne žene. Za one koji žele vidjeti što se događa, za one koji osjećaju negativnu moć svega oko sebe i odbiju zatvoriti oči (svjesno ili ne)) – nagrada je ANKSIOZNOST.

Kad se razvijate u anksiozno ljudsko biće, nikada nećete moći biti stari. Dopamin u vašem mozgu nikada neće imati isti tijek i proizvodnju kao i prije, što znači da će anksioznost biti češća od sreće. U svakom slučaju, žene koje se bore s tjeskobom i pronađu način da budu savršene, najjače su među nama.

Ona nije žrtva njezine mentalne borbe, jer zna u svom srcu da je mnogo više od demona koji žive u njezinom umu.

Ona zna koliko je važno ne odustati, jer ima toliko toga dati i ona ne može dopustiti da njezin uvjet diktira njezin život. Ona ima ciljeve i snove poput svih ostalih, i sve što želi jest biti u stanju biti svoja.

Ona je snažna, inteligentna i hrabra, pa čak i kad osjeća da ne može podnijeti ono što joj daje anksioznost, njezino srce šapuće u njezino uho i podsjeća na to koliko je važna na ovom svijetu i svakoj osobi koja ju voli.

Njezin cilj je da nikada ne uzme jednostavan put, ona se sama zauzima za sebe i gura, jer ona je njezin vlastiti junak.

I dalje će pokazati to čak i ako emocionalna neravnoteža i priroda ženske duše nisu jači od moći ljubavi i moćnog određivanja ljudske osobnosti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

3 Comments