Zašto vas on nikada neće zaboraviti čak i kada odete od njega

Kada veza prestane, nikome nije lako.Na obje strane postoje jake emocije.Niko ne zaboravlja iskustva koja su imali u prošlim odnosima ili ljude s kojima su bili – bilo dobro ili loše.Imate mogućnost da ostavite trajni utisak na svima koje upoznate.Evo nekoliko razloga

Pokazali ste svoju ljubav u osmijehu i očima

Istina je da su oči ogledalo duše.Oči su potvrdile vaše istinske osjećaje.Još jedna tjelesna potvrda vaše ljubavi koja će im sigurno nedostajati je vaš osmijeh.Ponekad, najzavodljivija stvar u vezi može biti kada se vaš partner nasmije.Nedostajat će mu zvuk vaše smijeha i toplina više od svega.

I dalje ste mu pod kožom

Moglo se dogoditi nešto o čemu se niste slagali – možda je riječ o omiljenoj knjizi ili filmu, ili ste ismijavali njegov ukus za muziku.Bez obzira šta je bilo, on će odmah razmišljati o vama kada to vidi ili čuje.On će vas vidjeti u svemu što ste dijelili.

Imate magnetsku ličnost

kada više niste zajedno, on bi se mogao osjećati izgubljeno.Učinili ste sve uzbudljivijim, čak i njegovu rutinu, pokazali ste mu ljepotu u svim stvarima, koje bi mu mogle teško pasti vidjevši ih bez vas.

Bili ste iskreni i autentični

Nakon što odete, nedostajat će mu koliko ste stvarni bili s njim.Ako vam se nešto nije svidjelo, bili ste sigurni da mu kažete.Čak i kad bi vam se činilo da ga ljutite kada ste bili zajedno, postajno će poželjeti da ste još tamo da mu dajete svoje neprestano mišljenje.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.