/Želim muškarca koji je zreo i zna šta želi

Želim muškarca koji je zreo i zna šta želi

Dani davanja šansi muškarcima koji ih ne zaslužuju završavaju. Dani kada otvorim srce ljudima i ulažem više napora nego što im je potrebno. Konačno sam shvatila da postoji jednostavno objašnjenje za ono što želim … Samo želim zrelog muškarca.

Želim čovjeka koji zna što želi.

Čovjek koji je vidio šta druge žene imaju , pa zna točno što traži. Čovjek koji, kad napokon pronađe sjajnu ženu, učinit će sve što treba da bude s njom. To je čovjek koji ispunjava osobine koje traži u nekom drugom, čovjek koji je hrabar u vlastitom povjerenju i osobnosti. Čovjek koji je utemeljen i siguran.

Želim čovjeka koji je uvjeren i strastven.

Čovjek koji dijeli istu dušu koju imam i zna važnost napora u vezi s obje strane. Čovjek koji me može voditi sa sobom i ne bi se plašio ili bio nesiguran kad bi muškarci bili u društvu. Čovjek koji je siguran u svoju ljubav za mene i vjeruje u mene potpuno. Istodobno, želim čovjeka koji je uzbuđen zbog svega što radi u životu, bilo da su to njegovi hobiji, njegov posao, njegova rasprava.

Želim čovjeka koji je neovisan i ponosan na život koji je stvorio za sebe.

Čovjek koji može napredovati u bilo kojoj situaciji koja mu se baci, koji može biti društven ili udoban u svojoj samoći. Čovjek koji ne treba ženu pokraj njega, na isti način na koji meni ne treba muškarac. Kada se dvoje takvih ljudi sastanu , oni i dalje održavaju svoju neovisnost, ali to je mjesto gdje dolazi ta savršena mješavina međusobne ovisnosti. Ono što je najbolje o ovome čovjeku je to što ne treba potvrdu od drugih.

Želim čovjeka koji može preuzeti odgovornost

Čovjek koji posjeduje svoje pogreške i čini ono što treba učiniti kako bi ih ispravio. Nije muškarac koji igra žrtvu, koji daje izgovore za svoje loše ponašanje i odluke. Želim čovjeka koji će se pokajati, ispričati i popraviti. Ne želim da radi sam na sukobu između nas, već ćemo zajedno raditi na tome. Konflikti se uvijek pojavljuju, ali dopuštate li da vas razdvoje? Želim čovjeka koji odluči rasti zajedno kroz sve što je bačeno na naš put.

Želim iskrenog čovjeka čije riječi nisu jeftine

Čovjek koji, kad kaže da želi biti sa mnom, to i misli. Čovjek koji ne osjeća potrebu za drugim ženama kako bi hranio svoj ego, ili muškarca koji samo koristi mene da hrani svoje fantazije. Želim ovo, jer to je ono što ću dati zauzvrat.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.