Želim te upoznati kada oboje budemo razumjeli šta je prava ljubav

Želim te upoznati kad budeš spreman.

Ne želim te upoznati u srednjoj školi kada si pod pritiskom jer su tvoji roditelji htjeli da diplomiraš s peticama, ali samo želiš diplomirati jer si već umoran od 4 godine pakla. Ne želim te upoznati na fakultetu, pustiti ću drugu djevojku da to učini i ona će slomiti tvoje srce, ali ćeš biti zahvalan jer si naučio što znači povjeriti nekome i nikad to više ne činiti ,

Želim te upoznati kad si naučio brinuti se za sebe.

Ne želim te upoznati na fakultetu, kad si se prebacio s jednog tečaja na drugi. Razmišljajući da je to bio jednostavan put do novca, ali zapravo nije. Kada si zauzet za izradu kodova čak i vikendom za svoj rad, jer samo želiš sve. Kada naučiš živjeti sam i kuhati za sebe, čak i ako to znači živjeti s 4 različite osobe pod jednim krovom.

Htjela sam te upoznati ove godine, ali je prerano. Ne želim se miješati u vrijeme i sudbinu. Ne želim te sresti dok radiš, kada si zauzet za samu karijeru. Želim da se usredotočiš na sebe jer to zaslužuješ.

Čak i ako to znači da te susretnem 5 do 10 godina u izradi, želim te upoznati kad budemo spremni. Kada napokon znamo što znači zaljubiti se i biti zaljubljeni i ostati predani ovoj ljubavi koju imamo.

Konačno sam shvatila zašto su  neki ljudi koje sam upoznala otišli bez pozdrava ili poruke jer su znali da me čekaš, a nitko me nikad neće voljeti koliko ti hoćeš.

Nađimo se kad je vrijeme pravo, kad si učinio sve što si htio učiniti bez potrebe za mojom pomoći ili mojim rukama. Vidimo se uskoro.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

One Comment