Žena je ogledalo muškarca: Najbolje ćete ga procjeniti ako pogledate njegovu ljepšu polovinu

Najlakši način da procjenite nekog muškarca je da pogledate u ženu koju je izabrao za svog životnog saputnika. Ako je žena srećna i zadovoljna pored muškarca to može mnogo toga da vam kaže. 

Ako muškarac pored sebe ima jaku i privlačnu ženu to znači da on poštuje neke vrijednosti i da će u životu mnogo toga da postigne. Već je osvojio glavnu nagradu time što je osvoio jednu takvu ženu i uspio da pridobije njenu ljubav. 

Žena kojoj su porodične vrijednosti važne će svom muškarcu pomoći da postigne što veći uspijeh u životu. Muškarac koji pored sebe ima ovakvu ženu vidi smisao u trudu i radu i povećanju svojih resursa. Inteligentni muškarci biraju inteligentne žene. 

Oni zajedno mogu da riješe i najsloženije probleme i da ostvare sve planove. Ako je muškarac velikodušan i ljubazan, on će birati ženu koja takođe posjeduje ovakve osobine. Sve ove žene su vijerni pratioci svojih muževa. Ako je muškarac dobar prema svojoj ženi i njegova žena će dobro da izgleda.

Ako on vodi računa o njoj i ona će voditi računa o sebi ali i o njemu. Njegova duša se ogleda u njegovoj ljepšoj polovini kao u ogledalu. Najtužnije je pored jakog i uspješnog muškarca vidjeti tužnu i iscrpljenu ženu. 

Takvi muškarci sa namjerom biraju žene koje su slabije od njih kako bi sa njima lakše upravljali i sprovodili svoju volju nad njima. Takvi muškarci pretvaraju svoju ženu u služavku koja će da ima čisti kuću i održava porodicu. 

Svaki muškarac pored sebe treba da ima ženu koja će da ga podstiče na velike stvari i koja će da ga podržava u svim njegovim idejama, a svaka žena pored sebe treba da ima muškarca koji će da je voli, poštuje i koji će znati da je cijeni zbog svega što ona čini za njega.

Izvor: Infpult