Žena objasnila: U redu je da ljudima date šansu, ali ako oni i dalje rade isto – Maknite se od njih

U redu je čovjeku dati šansu. U redu je čovjeku dati i dvije, tri, pet šansi. Svatko odlučuje za sebe i sam kroji sudbu svoju. No kada vidite da taj netko Kome ste dali već toliko šansi. I dalje radi isto, povrjeđuje. Vas na iste načine. I vi ste taj kojeg na kraju boli… MAKNITE SE.

Maknite se radi sebe. Jer sebi biste trebali postati važniji. Oduzmite im moć koju ste im tako dugo darovali. Recite STOP i okrenite se u svom smjeru. U tišini odlučite da ste sami sebi postali bitniji Izaberite ljubav prema sebi i otiđite u miru. Na početku će boljeti možda. Znam to i sama najbolje jer sam uvijek ostajala.

Foto: pixabay.com

Kada su me gazili najjače. Teško je nama ljudima vidjeti ono. Što zaista i jeste. Ponekad više slušamo priče. Naivno vjerujući i dodajući šansu. Šansu po šansu i tako unedogled Zaustavite se i zapitajte sebe. Zaslužujem li ja ovo.

NE, naravno da ne zaslužujete da Vas netko gazi. Da Vas manipulira riječima i djelima svojim No na Vama je, nije do njih I stoga pustite. Ostavite ih u igrama njihovim. Jer kada igra postane jednostrana. I oni će otpasti, sami od sebe Nećete im biti zanimljivi više.

Foto: hippopx.com

Znate zašto? Jer ih ne hranite više Jer ste izabrali sebe. I to nije nimalo sebično. Što god da Vam oni govorili. Pustite i otpustite Volite sebe i zavolite se. Svakim danom iznova. Meni je jako dugo trebalo, no sretna sam. Sama sa sobom, u samoći. Ništa mi ne fali, dapače.

Zaista je divno zavoljeti sebe. Zato pripazi, dragi čovječe moj. Na svaku novu šansu koju daješ. Ona je tu da tebe nauči. Otvori oči i promatraj samo. Znaš da te volim, oduvijek i zauvijek. Tvoja Marinica.

Napisala: Marina Knüsel

Izvor: infpult.info